Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Gündem Recai Ocak’ın hızlı yükselişi! ENSAR’lı Ocak Isparta İl Müdürü Oldu

Recai Ocak’ın hızlı yükselişi! ENSAR’lı Ocak Isparta İl Müdürü Oldu

Antalya’daki ilk imam hatip sınıfı açma girişiminin öncüsü okul müdürü ve aynı zamanda Ensar Vakfı Başkanıyken terfi alan Recai Ocak, dikkat çekici bir terfi daha aldı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Recai Ocak’ın hızlı yükselişi! ENSAR’lı Ocak Isparta İl Müdürü Oldu
MUHABİR: Kamer Durdu

5 Ağustos 2016’da gazetemizin “Veliler ayağa kalktı!” manşetiyle duyurduğu Antalya’daki ilk imam hatip sınıfı açma girişiminin öncüsü okul müdürü ve aynı zamanda Ensar Vakfı Başkanıyken Recai Ocak’a ödül gibi atama gelmişti. İktidara yakınlığı ile bilinen Ocak, Antalya İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı olmuştu. Şimdi ise yaklaşık 4 yıldır Antalya İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısıyken Isparta Milli Eğitim Müdürü olarak atandı.

Hızlı Yükseliş

Daha önce çalıştığı kurumlarda ortaya çıkardığı sıkıntılarla adını duyuran Recai Ocak, Barbaros Ortaokulu Müdürü iken imam hatip sınıfları açma ısrarı yüzünden velilerle karşı karşıya gelen Recai Ocak, son olarak okul müdürü olarak çalıştığı Kepez Mustafa Adıyaman Ortaokulu'ndan Antalya İl Milli Eğitim Müdür Yardımcılığı görevine getirilmişti. Şimdi ise Isparta Milli Eğitim Müdürü olarak atandı.

Yeni Atama Geldi

Isparta Milli Eğitim Müdürü Erhan Baydur Kahramanmaraş İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevine getirilirken, Isparta İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne ise, Antalya İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Recai Ocak atandı.

[related-posts-archive id="81010" color="bg-danger"][/related-posts-archive]

AKP İl Başkanı Ali Çetin’den Destek

Ocak, gitmeden AKP Antalya İl Başkanı Ali Çetin’i ziyaret etti. Ziyereti sosyal medya hesabından paylaşan Çetin, "İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Recai Ocak, Isparta İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne atanması sebebiyle bizleri ziyaret etti. Müdürümüze yeni görevinde başarılar diliyorum. notunu düştü.

Recai Ocak Kimdir?

1978 tarihinde Ordu’nun Fatsa ilçesinde doğdu. İlk öğrenimini Fatsa’da, orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. 2001 yılında Gazi Üniversitesi Gazi Eğitim Fakültesi Tarih Öğretmenliği Bölümü'nden mezun olarak aynı yıl Sinop’ta öğretmenliğe başladı. Ankara ili Akyurt ilçesinde görev yaptıktan sonra 2004 yılında Antalya’ya tayin oldu. Öğretmen ve yönetici olarak çeşitli kademelerde görev yaptı. Bir dönem Kepez Mustafa Adıyaman Ortaokulu'nda müdür olan Ocak, Ensar Vakfı Başkanlığı yaptı. 4 yıl Antalya İl Milli Eğitim Müdür Yardımcılığı yaptıktan sonra 05.08.2024 tarihinde Isparta İl Millî Eğitim Müdürlüğü görevine başladı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalyalı esnaftan turist itirafı! Hep birlikte kazıkladık

Antalyalı esnaftan turist itirafı! Hep birlikte kazıkladık