Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gündem Narin'in Adli Tıp Ön Raporu Çıktı! Çarpıcı Detaylar Ortaya Çıktı

Narin'in Adli Tıp Ön Raporu Çıktı! Çarpıcı Detaylar Ortaya Çıktı

Diyarbakır'da çuval içinde cansız bedeni bulunan Narin Güran'ın detaylı adli tıp raporu beklenirken, ön raporun bazı çarpıcı detayları ortaya çıktı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Narin'in Adli Tıp Ön Raporu Çıktı! Çarpıcı Detaylar Ortaya Çıktı
KAYNAK: Haber Merkezi

Diyarbakır'da kaybolduktan sonra cansız bedeni bulunan Narin Güran'ın olayını tüm Türkiye yakından takip ediyor. Dere kenarında bir çuval içinde bulunan Narin Güran'ın ölümü, büyük bir üzüntü ve endişe yarattı. Yetkililer, olayla ilgili kapsamlı bir soruşturma yürütüyor.

Öne Çıkan Detaylar

Narin Güran'ın cansız bedeni üzerinde yapılan ön incelemede, birkaç önemli bulgu ortaya çıktı. Adli tıp tarafından hazırlanan ön raporda, Narin'in boynunda belirgin bir boğma izi bulunduğu tespit edildi. Ayrıca, cesedin yaklaşık 15 gün boyunca suda kalmış olduğu belirlendi. Narin'in ayağında da kırık olduğu rapor edildi. Bu bulgular, olayın seyrini etkileyecek nitelikte.

Soruşturma ve Gözaltılar

Olayla ilgili soruşturma kapsamında 23 kişi gözaltına alındı. Bu kişilerin, olayla ilgili bilgisine başvurulacak ve soruşturma devam edecek. Narin Güran'ın cansız bedeni, detaylı inceleme için adli tıp kurumuna gönderilmişti.

Emrullah Erdinç Ön Raporu Paylaştı

Gazeteci Emrullah Erdinç, sosyal medya hesabından Narin Güran'ın ön raporu hakkında bazı bilgiler paylaştı. Erdinç'in verdiği bilgilere göre, Narin'in boynunda boğma izi olduğu, uzun süre suda kaldığı ve ayağında kırıklar olduğu belirtildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
3. Uluslararası Foodfest Antalya Gastronomi Festivali Sona Erdi

3. Uluslararası Foodfest Antalya Gastronomi Festivali Sona Erdi