Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gündem Masterchef Ayşe Ekiz Kimdir? Ayşe Ekiz'in Hikayesi Ne? Ayşe Ekiz'in Mesleği Ne?

Masterchef Ayşe Ekiz Kimdir? Ayşe Ekiz'in Hikayesi Ne? Ayşe Ekiz'in Mesleği Ne?

26 yaşındaki Ayşe Ekiz, Afyonkarahisar’dan gelerek yarışmaya katıldı. Tarım ve hayvancılıkla uğraşan Ekiz, yüz yüze eğitim alma imkanı olmadığı için online aşçılık eğitimi aldığını belirtti.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Masterchef Ayşe Ekiz Kimdir? Ayşe Ekiz'in Hikayesi Ne? Ayşe Ekiz'in Mesleği Ne?
KAYNAK: Haber Merkezi
MUHABİR: Kamer Durdu

TV8 ekranlarında yayınlanan popüler yemek yarışması Masterchef Türkiye’nin yeni sezonu dün akşam başladı. Yarışmaya köyünden çıkıp gelen Ayşe Ekiz, jüriyi kendine hayran bıraktı.

Ayşe Ekiz Kimdir?

26 yaşındaki Ayşe Ekiz, Afyonkarahisar’dan gelerek yarışmaya katıldı. Tarım ve hayvancılıkla uğraşan Ekiz, yüz yüze eğitim alma imkanı olmadığı için online aşçılık eğitimi aldığını belirtti. Yazları yaylada, kışları köyde yaşayan Ekiz, hayallerini gerçekleştirmek ve kendi yetiştirdiği ürünleri kullanabileceği bir işletme açmak istediğini söyledi.

Masterchef Türkiye’de Ayşe Ekiz

Masterchef Türkiye’nin yeni sezonunda birçok yarışmacı, jüri üyeleri Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu’nu etkilemek için hünerlerini sergiledi. Bu yarışmacılardan biri de Ayşe Ekiz’di. Ekiz’in yarışmaya katılmak için çektiği başvuru videosunu izleyen şefler, Ekiz’in azminden çok etkilendi.

Ayşe Ekiz’in Başarısı

Üst tura geçmek için kuzu pirzola yapan Ayşe Ekiz, üç jüriden de “evet” alarak bir üst tura çıkmayı başardı. Ekiz’in hayat öyküsü ve azmi, tüm izleyicilerin dikkatini çekti ve Masterchef Türkiye’nin yeni sezonuna damga vurdu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Radar denetiminde 27 araca 85 bin lira ceza kesildi

Radar denetiminde 27 araca 85 bin lira ceza kesildi