Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Gündem İmamoğlu Özgür Özel'i vazgeçirdi: 'Evlerine yolladı'

İmamoğlu Özgür Özel'i vazgeçirdi: 'Evlerine yolladı'

CHP'nin 1 Mayıs Taksim çağrısı İçişleri Bakanlığı kararıyla engellendi. İmamoğlu'nun tavrıyla kalabalık dağıldı ve Taksim yürüyüşü gerçekleşmedi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
İmamoğlu Özgür Özel'i vazgeçirdi: 'Evlerine yolladı'
KAYNAK: Haber Merkezi

İstanbul İl Başkanlığı, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü Taksim'de kutlama çağrısı yapmıştı. Ancak İçişleri Bakanlığı'nın yasak kararına rağmen CHP, DEM Parti, DİSK, KESK ve TMMOB'un aralarında bulunduğu bazı siyasi partiler ve sendika üyeleri Saraçhane'de toplandı.

Özel ve İmamoğlu: Taksim Yürüyüşünde Birlikte

CHP Genel Başkanı Özel, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı İmamoğlu ile birlikte sabah saatlerinde Saraçhane'ye geldi. Burada, Taksim yasağına tepki gösteren Özel, "Milletle devlet karşı karşıya gelirse millet kazanır. Şimdi çağrıcı örgütler çağrıda bulundular. Biz de örgütümüzü Saraçhane'ye çağırdık. Hedef Taksim Meydanı'dır" ifadelerini kullandı.

Alandan Ayrılma Tartışması

Özel ve İmamoğlu'nun konuşmalarının ardından alandan ayrılmaları tartışmalara neden oldu. Özel'in ayrılmasıyla ilgili gazeteci Sevilay Yılman'dan dikkat çeken bir paylaşım geldi.

İmamoğlu'nun Taksim Tutumu

İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik'in "Taksim'e yürüyoruz" çağrısı üzerine İmamoğlu'nun tutumunun desteklemediği iddiaları gündeme geldi.

İmamoğlu'nun Rolü

Sevilay Yılman, İmamoğlu'nun Özel'i ve tüm CHP'lileri Taksim yürüyüşünden vazgeçirdiğini öne sürdü. İmamoğlu'nun kararlı tavrıyla kalabalığı dağıttığı ve herkesi evine gönderdiği belirtildi.

Taksim Yürüyüşü Sonuçlanmadı

İmamoğlu'nun kararlı tavrı sonrasında Saraçhane'de toplanan kalabalığın Taksim'e yürüyüşü gerçekleşmedi.

İmamoğlu Özgür Özel'i vazgeçirdi: 'Evlerine yolladı'

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
HAMAS'tan İlginç Bahçeli Açıklaması

HAMAS'tan İlginç Bahçeli Açıklaması