Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Gündem Erdoğan - Özel görüşmesinin tarihi belli oldu

Erdoğan - Özel görüşmesinin tarihi belli oldu

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 11 Haziran'da CHP Genel Merkezi'ne yapacağı ziyaret hakkında detayları açıkladı. Görüşme, parti liderleri arasında yapılan ikinci buluşma olacak.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Erdoğan - Özel görüşmesinin tarihi belli oldu
KAYNAK: Haber Merkezi

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı 11 Haziran Salı günü saat 16.00'da CHP Genel Merkezi'nde misafir edeceğini duyurdu. Bu ziyaret akıllara bazı sorları getirdi. Önce Akşener şimdi Özel bu buluşmada neler ele alınacak açıklanmadı fakat gündemde olan yeni anayasa ile ilgili bir görüşme olacağının mesajını veriyor.

"Görüşme Detaylarına İlişkin Açıklamalar"

Özgür Özel, BTP Genel Başkanı Hüseyin Baş ile gerçekleştirdiği görüşmenin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Erdoğan'ın CHP'ye yapacağı ziyarete ilişkin soruya cevap veren Özel, "Geçtiğimiz hafta görüşmüştük, özel kalem müdürlerimiz bugün son bir görüşme gerçekleştirip günü netleştireceklerdi. O yüzden dün, bugün açıklayabileceğimizi söylemiştik. Gelecek hafta, 11 Haziran günü saat 16.00'da Sayın Cumhurbaşkanı'nı genel merkezimizde ağırlayacağız. Gün ve saat bu şekilde netleşmiş oldu, kendilerini bekliyoruz." şeklinde konuştu.

"Görüşmede Kimler Bulunacak?"

Özel'e hangi isimlerin görüşmede bulunacağına ilişkin yöneltilen soruya yanıt olarak, "Onu da karşılıklı görüştük. Aynı heyetlerle ikinci görüşmeyi de gerçekleştireceğiz." cevabını verdi.

"Oturma Düzeni Konusunda Müzakere Yapıldı mı?"

Özel, ziyaretin oturma düzenine ilişkin soruya ise "Öyle bir şeye gerek yok. Zaten onu daha önce de konuşmuştuk. İki siyasi partinin genel başkanları nasıl oturması gerekiyorsa o şekilde Sayın Cumhurbaşkanı'nı ağırlayacağız. Bunun dışında herhangi bir şeyi müzakere etmeye gerek yok." şeklinde cevap verdi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Konyaaltı'nda Orman Yangını! Yerleşim Yerine Çok Yakın

Konyaaltı'nda Orman Yangını! Yerleşim Yerine Çok Yakın