Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gündem Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Narin Güran’ın Ölümü Üzerine Açıklama

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Narin Güran’ın Ölümü Üzerine Açıklama

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Diyarbakır’da cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin Güran hakkında açıklamalarda bulundu. Erdoğan, Narin’in katillerinin bir an önce bulunması ve gereken cezaların verilmesi gerektiğini vurguladı ve adli sürecin bizzat takipçisi olacağını belirtti.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Narin Güran’ın Ölümü Üzerine Açıklama
KAYNAK: Haber Merkezi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde bu sabah cansız bedeni bulunan Narin Güran hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Narin kızımıza Allah’tan rahmet niyaz ediyorum," diyerek, acı haberin ülkeyi derinden etkilediğini ifade etti. Erdoğan, Narin’in vahşice katledilmesinin derin üzüntü yarattığını belirtti.

Narin’in kaybolduğuna dair yapılan ihbarın ardından güvenlik güçleri, 19 gün süren yoğun bir arama çalışması yürüttü. Erdoğan, "Narin kızımızın kayıp ihbarının alınmasından itibaren güvenlik güçlerimiz çok yoğun bir şekilde kendisine canlı ulaşmak için gayret gösterdiler. Ancak, 19 gün boyunca süren aramalarda yüreklerimize su serpen bir haber alamadık," dedi.

"hak ettikleri en ağır cezayı almaları için adli sürecin bizzat takipçisi olacağım"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Narin’in katillerinin adalet önünde hesap vereceğini ve sürecin yakından takip edileceğini belirtti. "Narin’i katledenlerin adalet önünde mutlaka hesap vermesini sağlayacağız," diyen Erdoğan, "Narin evladımızı bizden kopartanların hak ettikleri en ağır cezayı almaları için adli sürecin bizzat takipçisi olacağımın bilinmesini istiyorum," şeklinde konuştu.

Erdoğan, adaletin sağlanması ve sorumluların cezalandırılması için tüm süreçlerin dikkatle takip edileceğini vurguladı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kırışıklıkları ne yok eder? Kırışıklık gideren 10 gıda

Kırışıklıkları ne yok eder? Kırışıklık gideren 10 gıda