Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gündem CHP'li Büyükşehir Belediye Başkanları ormanlar için toplanacak

CHP'li Büyükşehir Belediye Başkanları ormanlar için toplanacak

Cumhuriyet Halk Partili 14 büyükşehir belediyesinin temsilcileri, Adana'da orman yangınları ve çevre felaketlerini görüşecek.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
CHP'li Büyükşehir Belediye Başkanları ormanlar için toplanacak
KAYNAK: Haber Merkezi

Cumhuriyet Halk Partisi'ne (CHP) bağlı 14 büyükşehir belediyesinin temsilcileri, orman yangınları ve çevre felaketleri gibi doğal afetler karşısında işbirliği ve dayanışma yöntemlerini geliştirmek amacıyla bir araya gelecek. Toplantı, afet durumlarında ve sonrasında daha etkili bir iş birliği sağlamak için gerekli stratejileri tartışmayı hedefliyor.

Toplantıya, büyükşehir belediyelerinin genel sekreter yardımcıları, itfaiye ve afet işleri daire başkanları katılacak. CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökan Zeybek ve CHP Parti Meclisi Üyesi Baran Bozoğlu’nun başkanlık edeceği koordinasyon toplantısı, Adana Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde Yüreğir Kültür Merkezi'nde saat 11.00'de başlayacak.

Toplantının açılış konuşmalarını CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökan Zeybek, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ve Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer yapacak. 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Fenerbahçe Mustafa Emir Akyıldız Kütahyaspor'a kiraladı

Fenerbahçe Mustafa Emir Akyıldız Kütahyaspor'a kiraladı