Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gündem CHP'li Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan disipline sevk edildi

CHP'li Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan disipline sevk edildi

CHP Merkez Yürütme Kurulu, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın sosyal medya üzerinden yaptığı eleştirileri nedeniyle Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik kınama cezası talebiyle Yüksek Disiplin Kurulu'na sevk etme kararı aldı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
CHP'li Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan disipline sevk edildi
KAYNAK: Haber Merkezi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Merkez Yürütme Kurulu (MYK), Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ı, eski Genel Başkanları Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik sözleri nedeniyle kınama cezasıyla cezalandırmak amacıyla Yüksek Disiplin Kurulu'na sevk etme kararı aldı.

Tanju Özcan

CHP Parti Sözcüsü Deniz Yücel, MYK toplantısı sırasında yaptığı açıklamada, 'Bolu Belediye Başkanımız sayın Tanju Özcan'ın geçtiğimiz hafta önceki Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu ile ilgili sosyal medyadan yaptığı eleştiri sınırlarını aşan paylaşımı konusunda bir açıklama yapmıştık. Bu kullanılan ifadelerin doğru olmadığını, yakışıksız olduğunu ve bu durumun partimizin yetkili kurullarında değerlendirileceğini ifade etmiştik' dedi.

Yücel, MYK'nın oybirliği ile aldığı karar doğrultusunda Tanju Özcan'ın CHP tüzüğü uyarınca kınama cezası ile cezalandırılması için Yüksek Disiplin Kurulu'na sevk edilmesine karar verildiğini belirtti.

Ayrıntılar birazdan...

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalya'da Yeşilgöl Tahrip Edildi: Sosyal Medya Fenomeni Arazi Aracıyla Girdi

Antalya'da Yeşilgöl Tahrip Edildi: Sosyal Medya Fenomeni Arazi Aracıyla Girdi