Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
HAFİF YAĞMUR
27°
Akdeniz Gerçek Gündem Antalya için Kırmızı Uyarı: Yarın Kimse Sokağa Çıkmasın!

Antalya için Kırmızı Uyarı: Yarın Kimse Sokağa Çıkmasın!

31 Ekim 2023'te Antalya'da beklenen şiddetli gök gürültülü yağışa karşı uzmanlar kimse sokağa çıkmasın diye uyardı

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Antalya için Kırmızı Uyarı: Yarın Kimse Sokağa Çıkmasın!

Antalya’nın çeşitli ilçelerinde 31 Ekim 2023’te görülecek olan kuvvetli gök gürültülü yağmur, olası sel ve su baskınlarına karşı yetkilileri tedbir almaya sevk etti. Antalya genelinde yapılan uyarılarda, vatandaşların tedbirli ve dikkatli davranmaları istendi.

Antalya’nın İlçelerindeki Hava Durumu Antalya’daki farklı ilçelerde beklenen hava durumu ve yağış miktarlarına ilişkin bilgi verildi. Bu bilgiye göre vatandaşların, planladıkları etkinlikleri göz önünde bulundurmaları ve gerekli önlemleri almaları tavsiye ediliyor.

Konyaaltı’nda gün boyunca sürecek olan gök gürültülü yağmurun şiddetlenerek devam etmesi öngörülüyor. Yağmurun neden olabileceği su baskınlarına karşı vatandaşların dikkatli olmaları tavsiye ediliyor.

Muratpaşa’da öğle saatlerinden sonra başlayacak olan gök gürültülü yağmurun, akşama kadar etkisini sürdürmesi bekleniyor. Bölge halkının, yağmura karşı hazırlıklı olmaları ve seyahatlerini ertelemeleri tavsiye ediliyor.

Kepez’de sabah saatlerinde başlayacak olan yağmurun gün içinde aralıklı olarak devam etmesi ve akşam saatlerinde artması tahmin ediliyor. İlçe halkına zemin kat ve bodrum katlardaki eşyalarını yüksek yerlere taşımaları öneriliyor.

Alınan Tedbirler Hayat Kurtarır! Kuvvetli yağmurun yol açabileceği sel ve su baskını tehlikesine karşı uzmanlar, alınacak basit tedbirlerin büyük felaketleri önleyebileceğini belirtiyor. Özellikle zemin kat ve bodrum katlarında oturan vatandaşların, eşyalarını yüksek yerlere taşıması, dışarıda park halinde olan araçlarını yüksek bölgelere çekmesi ve yağmur sırasında dışarı çıkmaması gibi temel tedbirler, yaşanabilecek olumsuzluklara karşı koruyucu olacak.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Fenerbahçeli Sebastian Szymanski için çılgın iddia!

Fenerbahçeli Sebastian Szymanski için çılgın iddia!