Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gündem AKP Diyarbakır Milletvekili Galip Ensarioğlu'ndan Çarpıcı Açıklamalar! "40 yıllık dostluğumuz var"

AKP Diyarbakır Milletvekili Galip Ensarioğlu'ndan Çarpıcı Açıklamalar! "40 yıllık dostluğumuz var"

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesine bağlı Tavşantepe Köyü'nde 21 Ağustos'ta kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran'ın cansız bedeni, aramaların yoğunlaştığı dere yatağında bulundu.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
AKP Diyarbakır Milletvekili Galip Ensarioğlu'ndan Çarpıcı Açıklamalar! "40 yıllık dostluğumuz var"
KAYNAK: Haber Merkezi

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesine bağlı Tavşantepe Köyü’nde 21 Ağustos 2024 günü kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran’ın cansız bedeni, yapılan aramalar sonucunda dere yatağında bulundu. Küçük kızın arkadaşlarıyla kuran kursundan çıktıktan sonra kendisinden haber alınamaması, köyde büyük bir endişeye yol açmıştı. Arama çalışmaları üç gün süren yoğun çabaların ardından, Narin'in bedeni nihayet bulundu.

Galip Ensarioğlu'ndan Çarpıcı Açıklamalar

AKP Diyarbakır Milletvekili Galip Ensarioğlu, olayla ilgili olarak Sözcü TV’ye açıklamalarda bulundu. Ensarioğlu, Türkiye’nin dikkatinin bu olayda olduğunu belirterek, “Bir şeyi gözden kaçırmamak lazım çünkü bütün Türkiye’nin gözü bu olayda. Bu nedenle yoğun bir gözaltı durumu var. Gözaltına alınan 21 kişi arasında aile üyeleri de var ancak aile bir kişiden ibaret değil. Ailede şüpheli durumda olan yarın öbür gün netleştikten sonra suçlu durumda olan bir iki kişi varsa bile bütün aileye aynı gözle bakmak, aynı şeyi düşünmek de doğru değil." şeklinde konuştu.

Aileyle 40 Yıllık Dostluk

Ensarioğlu, olayla ilgili sosyal medyada dönen spekülasyonlara da tepki gösterdi. Ailenin kendisiyle 40 yıllık bir dostluğu olduğunu belirten Ensarioğlu, “Aileyle benim 40 yıllık dostluğum var. Ailenin hemen hemen tüm bireylerini tanırız. Aileye karşı çok spekülasyonlar var sosyal medyada. Siyasi görüşü üzerinden sorunu ele almak istemiş kimileri bu çok çirkin bir şey. Siyaseti uzak tutmak lazım bu olaydan. Siyasetin bununla ne ilgili olabilir. Bunun üzerinden bir siyasi partiyi karalamak rant elde etmek çok çirkin şeyler” ifadelerini kullandı.

Siyasi Bağlantılar

Ensarioğlu, ailenin Hizbullahçı olduğu yönündeki iddialara da yanıt verdi. Ailenin geçmişte çeşitli siyasi partilerle ilişkili olduğunu ifade eden Ensarioğlu, “Ailenin Hizbullahçı olduğunu söyleyenler de var ancak aile Refah Partisi geleneğinden gelen bir aile. Geçmişte ben Doğru Yol Partisi İl Başkanlığı yaptığım dönemde benim yönetimimde de yer almış amcaları da var. İYİ Parti ve AK Parti’de yer almış aile üyeleri de var. Şu an AK Parti ilçe yönetiminde olan bir yeğenleri de var. Merkez sağa yakın bir aile. Aşırı uçlarda olmayan bir aile. Bunu ifade etmek de çok ayıp bir şey. Bu işi siyasetle bir ilgili yok. Bu tamamen vicdani, insani” dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Samsun'da 12 yıl 6 ay hapis cezası bulunan kişi çatı katında yakalandı

Samsun'da 12 yıl 6 ay hapis cezası bulunan kişi çatı katında yakalandı