Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Genel Mustafa Nihat Yükselir kimdir?

Mustafa Nihat Yükselir kimdir?

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Mustafa Nihat Yükselir kimdir?
KAYNAK: Haber Merkezi

Gazeteci Mustafa Nihat Yükselir, Ankara'da tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Kariyerinde birçok ulusal medya kuruluşunda önemli görevlerde bulunan Yükselir, uzun yıllar süren meslek hayatıyla tanınıyordu.

Mustafa Nihat Yükselir kimdir? 

1970 yılında Erzurum'un Karayazı ilçesine bağlı Köyceğiz köyünde doğan Mustafa Nihat Yükselir, Türkçe bilmeden başladığı ilkokulu köy okulunda üçüncü sınıfa kadar okudu. Ailesiyle birlikte Adana/Osmaniye'ye taşındıktan sonra eğitimine burada devam etti ve lise eğitimini Osmaniye'de tamamladı. 1989 yılında İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik bölümünü kazanarak İstanbul'a taşındı.

Mustafa Nihat Yükselir Kimdir  2

Mustafa Nihat Yükselir'in mesleği nedir?

Yükselir, kariyerine birçok ulusal medya kuruluşunda gazeteci ve yönetici olarak devam etti. Star Gazetesi'nde Dijital Medya Koordinatörü ve yazar olarak görev aldı. Son olarak, yaklaşık 3 yıldır SuperHaber'in Genel Yayın Koordinatörlüğü görevini yürütüyordu. Meslek hayatı boyunca gazetecilik dünyasında önemli izler bırakan Yükselir, çalışkanlığı ve azmiyle takdir topladı.

Mustafa Nihat Yükselir kiminle eviydi?

Mustafa Nihat Yükselir, 1996 yılında gazeteci Sevilay Yükselir ile evlendi. Çiftin Deniz Buluthan adında bir oğlu bulunuyor. 2013 yılında yollarını ayıran çift, gazetecilik dünyasında tanınan isimler arasında yer aldı.

Sevilay Yükselir

Mustafa Nihat Yükselir ne zaman vefat etti?

Deneyimli gazeteci, kanser hastalığı nedeniyle Ankara'da tedavi gördüğü hastanede kalbine emboli atağı sonucu yaşamını yitirdi. 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Başakşehir'de Mobilya İmalathanesinde Yangın

Başakşehir'de Mobilya İmalathanesinde Yangın