Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Genel Kumluca’daki Zarar Ortaya Çıktı

Kumluca’daki Zarar Ortaya Çıktı

Antalya'nın Kumluca ilçesine bağlı Kuzca Mahallesi'nde dün başlayan ve yıldırım düşmesi nedeniyle çıktığı değerlendirilen orman yangını, sabah saatlerinde kontrol altına alındı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kumluca’daki Zarar Ortaya Çıktı

Antalya'nın Kumluca ilçesine bağlı Kuzca Mahallesi'nde dün başlayan ve yıldırım düşmesi nedeniyle çıktığı değerlendirilen orman yangını, sabah saatlerinde kontrol altına alındı. Yangında 15 hektar ormanlık alanın zarar gördüğü bildirildi.

Yangına Hızla Müdahale Edildi

Yangının başladığı ilk anda karadan müdahale güçlükle sağlanabildiği için yangın söndürme helikopterleri devreye alındı. İlerleyen saatlerde müdahale güçlendirildi; 4 uçak, 2 helikopter, 7 arazöz, 4 ilk müdahale aracı ve 1 dozer yangına karşı mücadeleye katıldı. Ayrıca, çok sayıda yangın işçisi arazide aktif bir şekilde görev aldı.

Zarar Gören Alan ve Çalışmaların Durumu

Yangın, karadan ulaşımın zor olduğu bölgelerde yoğun bir şekilde sürdürüldü ve sabah saatlerinde kontrol altına alındı. İlk belirlemelere göre, yangında 15 hektar ormanlık alan zarar gördü. Ekiplerin soğutma çalışmaları devam ederken, yangının sebebi ve tam etkileri hakkında detaylı incelemeler sürüyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Galatasaray'ın Yıldızı Kendini Gösterdi

Galatasaray'ın Yıldızı Kendini Gösterdi