Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Genel Adana'da Beklenen Su Kesintisi Programı Açıklandı! Seyhan, Sarıçam ve Ceyhan İlçelerini Etkileyecek! Sular Ne Zaman Kesilecek?

Adana'da Beklenen Su Kesintisi Programı Açıklandı! Seyhan, Sarıçam ve Ceyhan İlçelerini Etkileyecek! Sular Ne Zaman Kesilecek?

Adana'da bulunan Seyhan, Sarıçam ve Ceyhan ilçelerinde yaşanan su kesintisi ile ilgili detaylar araştırılıyor. Adana Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ), 29 Ağustos 2024 tarihinde su kesintisinin yaşanacağı ilçeleri duyurdu. Seyhan, Yüreğir, Çukurova, Sarıçam, Ceyhan, Kozan, İmamoğlu ve Karataş gibi ilçelerde su kesintisi yaşanacak. Adana ASKİ'nin belirttiği saatlerde sular ne zaman gelecek, merak ediliyor. 29 Ağustos'ta planlanan su kesintisi saatleri konusunda detaylar önem taşıyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Adana'da Beklenen Su Kesintisi Programı Açıklandı! Seyhan, Sarıçam ve Ceyhan İlçelerini Etkileyecek! Sular Ne Zaman Kesilecek?
KAYNAK: Haber Merkezi

Adana Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) tarafından yapılan duyuruya göre, 29 Ağustos 2024 tarihinde Adana'nın çeşitli ilçelerinde su kesintisi uygulanacak. Seyhan, Yüreğir, Çukurova, Sarıçam, Ceyhan, Kozan, İmamoğlu ve Karataş ilçeleri bu kesintiden etkilenecek.

Adana Su Kesintisi Ne Zaman Bitecek?

Adana'da yaşanacak su kesintisiyle ilgili vatandaşların merak ettiği konulardan biri de suyun ne zaman geleceği. ASKİ yetkilileri, kesintinin ne kadar süreceği konusunda henüz net bir bilgi vermedi. Ancak, Adana'da suyun en geç akşam saatlerine kadar normale dönmesi bekleniyor.

Adana Su Kesintisi Saatleri

29 Ağustos'ta gerçekleşecek su kesintisi ile ilgili detaylı bilgilere ulaşmak isteyenler, Adana Su Kesintisi Listesi'ne bakabilirler. Bu liste sayesinde kendi ilçelerindeki su kesintisi planlamalarını ve olası arızaları öğrenebilirler. ASKİ, planlı su kesintileri konusunda vatandaşları bilgilendirmeye devam edecek.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Samsun Valiliği'nden Açıklama! Silahlı saldırının ardındaki sebep alacak verecek meselesiymiş!

Samsun Valiliği'nden Açıklama! Silahlı saldırının ardındaki sebep alacak verecek meselesiymiş!