İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne yönelik yolsuzluk ve terör soruşturmasına yönelik gözaltına alınan isimlerin sorgulaması sona erdi. Sorular sonrası hakimlik kararları açıkladı. Açıklanan karalarda tutuklu sayısı artarken serbest bırakılan kişilerinde isimleri gelmeye devam ediyor.

Ercan Saatçi Serbest Bırakıldı

Operasyonlarda gözaltına alınan daha sonra önce savcılığa daha sonra hakimliğe sevk edilen verilen ve ifadelerin ardından kararların açıklanmaya başladığı sürece girdik. İfadelerini veren kişiler arasında bulunan Ercan Saatçi, hakimlikçe serbest bırakıldı.

Serbest Bırakılan Kişiler de Oldu 

 2 soruşturma kapsamında gözaltına alınan Ercan Saatçi, Ahmet Palazoğlu, Alihan Aydın yurtdışına çıkış yasağı ve imza atma şeklinde adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. 

Boykot Listesi Sonrası ETS Tur ve İdefix Siteleri Çöktü mü? Boykot Listesi Sonrası ETS Tur ve İdefix Siteleri Çöktü mü?

Tutuklama Kararı Verildi 

Alınan ifadelerin ardından çıkan karara göre,  Ali İlbak, Adem Tuncay, Ahmet Köksal, Ali Nuhoğlu'nun ise tutuklanmasına karar verildi.

Kaynak: Haber Merkezi