Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Eğitim Türkiye Diyanet Vakfı yurtlarına ön başvurular başladı

Türkiye Diyanet Vakfı yurtlarına ön başvurular başladı

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) yurtlarına, 2024-2025 eğitim öğretim yılı için ön başvurular devam ediyor.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Türkiye Diyanet Vakfı yurtlarına ön başvurular başladı
KAYNAK: İHA

Türkiye Diyanet Vakfı Yurtlar İşletmesi Yönetim Kurulu Başkanı Doç. Dr. Fatih Kurt, İHA muhabirine yaptığı açıklamada, bu yıl ülke genelinde 29 ilde, 37’si kız, 16’sı erkek olmak üzere toplam 53 yurt binası ile 12 bin üniversite öğrencisine barınma imkanı sağlayacaklarını belirtti. Yurtların bakım onarımları tamamlandı ve öğrencilerin hizmetine sunuldu.

Konforlu Barınma Seçenekleri

Doç. Dr. Kurt, yurtlarda tek kişilik odalardan altı kişilik odalara kadar çeşitli konaklama seçenekleri sunulduğunu ifade etti: “Yurtlarımızın kapasitesi 12 bin öğrenciyi buluyor. Öğrencilerimiz, tek kişilik odalardan altı kişilik odalara kadar çeşitli seçeneklere sahip.”

Güvenilir ve Sosyal Etkinliklerle Desteklenen Yurtlar

Türkiye Diyanet Vakfı yurtlarında kalan öğrenciler için çeşitli sosyal ve kültürel etkinlikler düzenlendiğini vurgulayan Doç. Dr. Kurt, TDV yurtlarının güvenilir bir ortam sunduğunu belirtti: “TDV yurtları, güvenin adresi. Öğrencilerimize huzurlu ve sıcak bir aile ortamı sunmayı amaçlıyoruz.”

Akademik ve Sosyal Destek

Doç. Dr. Kurt, öğrencilere sunulan kurslar ve sosyal etkinliklerle akademik ve kişisel gelişimlerine katkı sağladıklarını belirtti: “Öğrencilerimize akademik başarılarını artırmak için çeşitli kurslar sunuyoruz. Ayrıca sosyal, kültürel etkinlikler ve gönüllü faaliyetlerle öğrencilerimizin çok yönlü gelişimine katkıda bulunuyoruz.”

Online Başvuru İmkanları

Başvuruların çevrimiçi olarak “www.tdvyurt.com” adresi üzerinden yapılabileceğini aktaran Doç. Dr. Kurt, sürecin kolay ve erişilebilir olduğunu vurguladı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Adana Millet Bahçesi nerede? Ne zaman açılacak?

Adana Millet Bahçesi nerede? Ne zaman açılacak?