Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Eğitim Başarılı öğrenciler yurt içi ve yurt dışı gezilerle ödüllendirilecek

Başarılı öğrenciler yurt içi ve yurt dışı gezilerle ödüllendirilecek

Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik, geçtiğimiz haftalarda İstanbul ve Çanakkale gezisine çıkan öğrencilerin dönüşüyle ilgili açıklamalarda bulundu.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Başarılı öğrenciler yurt içi ve yurt dışı gezilerle ödüllendirilecek
KAYNAK: İHA

Vali Çelik, bu tür gezilerle gençlere yol haritası olacak deneyimler kazandırmayı amaçladıklarını ifade etti. Vali Çelik, Hakkari il ve ilçelerinde ikamet eden, şehir dışına hiç çıkmamış öğrencilerin bu tür gezilere katılarak yeni ufuklar kazanmalarını önemsediğini belirtti.

Vali Çelik, Hakkari'deki Güzel Sanatlar Lisesi son sınıf öğrencilerini, 1 yönetici ve 4 öğretmen eşliğinde İstanbul ve Çanakkale'ye uçakla gönderdiklerini ve bu gezilerle gençlerin kendi alanlarındaki en iyi üniversiteler hakkında bilgi sahibi olduklarını ifade etti. Vali Çelik, çocukların bu anıların hayatlarında özel bir yer edineceğine inandığını söyledi.

Sosyal belediyecilik uygulaması çerçevesinde tüm öğrencilere eğitimlerinde başarı elde etmeleri için destek verdiklerini belirten Vali Çelik, öğrencilere kazanım değerlendirme sınavları düzenlediklerini ve bu sayede öğrencilerin kendilerini daha iyi gözlemleyebileceklerine inandığını ifade etti. Ayrıca, başarılı öğrencilere yönelik ödül uygulamalarının devam edeceğini ve yurt içi ve yurt dışı gezilerle ödüllendirileceklerini söyledi.AW079169_02AW079169_03

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İstanbul’da Kuvvetli Yağış: İstinat Duvarı Çöktü

İstanbul’da Kuvvetli Yağış: İstinat Duvarı Çöktü