Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Dünya Venezuela'da Seçim Heyecanı: Maduro ve Gonzalez Karşı Karşıya

Venezuela'da Seçim Heyecanı: Maduro ve Gonzalez Karşı Karşıya

Venezuela’da bu pazar yapılacak seçimde, mevcut Başkan Nicolás Maduro ve muhalefet adayı Edmundo Gonzalez yarışacak. Kamuoyu yoklamalarında Gonzalez önde olsa da, adil oylama koşulları konusundaki endişeler artmış durumda.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Venezuela'da Seçim Heyecanı: Maduro ve Gonzalez Karşı Karşıya
KAYNAK: Haber Merkezi

Venezuela, bu pazar sandık başına gidiyor. Başkan Nicolás Maduro ve bağımsız aday Edmundo Gonzalez seçimlerde karşı karşıya gelecek. Kamuoyu yoklamalarında Gonzalez'in Maduro'yu 20 puan önde olduğu belirtiliyor.

Edmundo Gonzalez, 74 yaşında ve eski bir diplomat olarak biliniyor. Sakin kişiliğiyle tanınan Gonzalez, seçim manifestosunda siyasi tutukluların serbest bırakılmasını ve tersine göçü teşvik etmeyi vaat ediyor. Venezuela'nın hiper enflasyon nedeniyle büyük bir göç yaşadığı ve halkın Gonzalez'in seçimleri kazanabileceği umudunu taşıdığı belirtiliyor.Nicolás Maduro, 11 yıldır ülke başkanlığını yürütüyor ve bu seçimde 13 partinin ortak adayı olarak karşımıza çıkıyor. Maduro, ülke ekonomisini büyüteceğini ve Venezuela'nın petrol gelirine olan bağımlılığı azaltacağını vaat ediyor. Ancak, Maduro'nun yönetiminde, ekonomik kriz ve siyasi gerilimler devam ediyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalya Ayrıcalıklı Vatandaşlara Sunulan Hizmetlerle Türkiye Birincisi Oldu

Antalya Ayrıcalıklı Vatandaşlara Sunulan Hizmetlerle Türkiye Birincisi Oldu