Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Dünya Starbucks'ta Gizli Kamera Skandalı! Markadan Açıklama Geldi

Starbucks'ta Gizli Kamera Skandalı! Markadan Açıklama Geldi

Starbucks'ta yaşanan gizli kamera skandalı büyük bir rahatsızlık yaratırken, şüpheli tutuklandı ve yetkililer olayı incelemeye aldı. Starbucks, olayı 'son derece rahatsız edici' olarak nitelendirirken, müşteriler de endişe içinde.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Starbucks'ta Gizli Kamera Skandalı! Markadan Açıklama Geldi
KAYNAK: İHA

Kaliforniya'daki bir Starbucks şubesinde tuvaletine gizli bir kamera yerleştirildiği iddiası gündeme bomba gibi düştü.

Polis yetkilileri, kameranın 31 Ocak'ta bir çalışan tarafından keşfedildiğini ve lavabonun altında bulunduğunu belirtti. 35 yaşındaki şüpheli Louie Juarez Jr.'ın tuvaletteki 90'dan fazla kişiyi filme aldığı iddia ediliyor.

Juarez, çocuk pornografisi bulundurma, sesli gizli güvenlik kamerası kurma ve saldırı tüfeği bulundurma gibi suçlamalarla karşı karşıya. Yetkililer, şüphelinin Santa Clara İlçesi Ana Hapishanesi'ne gönderildiğini açıkladı.

Müfettişler İnceleme Yaptı

Müfettişler, 30 Ocak'ta 9 ila 7 arasında, yaşları 4 ile 85 arasında değişen kişilerin kameralara yakalandığını belirtti. Memur Tanya Hernandez, "Bu videoların içeriğinde çok sayıda genç kurban olduğunu" ifade etti.

Tutuklandı

Juarez, evinde tutuklandı ve yapılan aramalarda polis, başka mikro kameralar, bir saldırı tüfeği dahil olmak üzere 20 ateşli silah, ruhsatsız bir silah ve yüksek kapasiteli şarjörler buldu.

Starbucks'tan Açıklama Geldi

Starbucks yetkilileri, yaşananların "son derece rahatsız edici bir olay" olduğunu belirterek konuya ilişkin açıklama yaptı. Olayın ardından, birçok endişeli müşteri, tuvaletleri kullanıp kullanmadıklarını sorgulamaya başladı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Fethiye'de iki otomobil çarpıştı: 1'i ağır 4 yaralı

Fethiye'de iki otomobil çarpıştı: 1'i ağır 4 yaralı