Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Dünya Rusya'dan ABD'ye Gürcistan Seçimleri İddiası: "Renkli Devrim Planı"

Rusya'dan ABD'ye Gürcistan Seçimleri İddiası: "Renkli Devrim Planı"

Rusya Dış İstihbarat Servisi (SVR), ABD'nin Gürcistan'daki parlamento seçimlerinde "renkli devrim" planladığını öne sürdü. SVR'nin açıklamasına göre, ABD seçim öncesi durumu manipüle etmeyi ve hükümeti değiştirmeyi hedefliyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Rusya'dan ABD'ye Gürcistan Seçimleri İddiası: "Renkli Devrim Planı"
KAYNAK: Anadolu Ajansı

Rusya'nın Dış İstihbarat Servisi (SVR), ABD'nin Gürcistan'daki yaklaşan parlamento seçimlerinde bir "renkli devrim" planladığını ileri sürdü. 

SVR'nin açıklamasına göre, 26 Ekim'de yapılacak seçimler öncesinde ABD, çeşitli kışkırtmalar ve desteklerle Gürcistan'da hükümet değişikliğine yönelik bir senaryo oluşturmaya çalışıyor.

ABD'nin Seçim Öncesi Müdahale Planı 

SVR'nin iddialarına göre, ABD'nin Gürcistan'daki durumdan hoşnut olmadığı belirtiliyor. Açıklamada, ABD'nin seçim öncesinde çeşitli protesto gösterileri düzenlemeyi ve seçimlerde hile yapıldığına dair bilgileri ortaya koyarak hükümeti değiştirmeyi planladığı ifade ediliyor. Kolluk kuvvetlerinin bu protestoları zorla bastırmak için kışkırtılacağı ve Washington'un seçim sonrası protestolara öncülük edecek genç muhalif gruplara maddi destek sağlayacağı öne sürülüyor.

'ABD partinin zaferini engellemeye çalışacak'

Açıklamada, iktidardaki Gürcü Hayali Partisi'nin seçimlerde halkın güvenini kazanabileceği ancak ABD'nin bu partinin zaferini engellemeye çalışacağı belirtiliyor. ABD'nin seçim öncesi Gürcistan'a yönelik baskılarını artıracağı, bazı şahıslara yaptırım uygulayacağı ifade ediliyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Macklemore Dubai Konserini İptal Etti

Macklemore Dubai Konserini İptal Etti