Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Dünya Manavgat'ta şüpheli ölüm! Alman turist otel odasında ölü bulundu

Manavgat'ta şüpheli ölüm! Alman turist otel odasında ölü bulundu

Antalya'nın Manavgat ilçesinde bulunan dört yıldızlı bir otelde tatil yapan 66 yaşındaki Alman bir kadın, ailesi tarafından endişeyle aranmaya başlandıktan sonra odasında ölü bulundu. işte olayın detayları...

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Manavgat'ta şüpheli ölüm!  Alman turist otel odasında ölü bulundu

Antalya'nın Manavgat ilçesinde bulunan dört yıldızlı bir otelde tatil yapan 66 yaşındaki Alman bir kadın, ailesi tarafından endişeyle aranmaya başlandıktan sonra odasında hayatının sona erdiği şekilde bulundu.

Olayın detaylarına göre, Alman kadının yakınları, uzun süre haber alamamaları üzerine otel yetkililerine başvurarak durumu bildirdiler. Otel görevlileri, bu ihbar üzerine 66 yaşındaki Petra Else Schılbach'ın odasına gittiğinde, kadının hareketsiz bir şekilde yattığını gördüler. Olayın hemen ardından, 112 Acil Çağrı Merkezi'ne haber verildi ve sağlık ekipleri olay yerine geldi. Yapılan ilk müdahalenin ardından Petra Else Schılbach'ın yaşamını yitirdiği teşhis edildi.

Kadının cenazesi, Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı Olay Yeri İnceleme Timi, cumhuriyet savcısı ve adli tabibin yaptığı incelemelerin sonrasında Antalya Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

AW065773_01

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Narkotik operasyon uy*şturucu kaçakçılarına göz açtırılmadı!

Narkotik operasyon uy*şturucu kaçakçılarına göz açtırılmadı!