Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Dünya Kassam Tugayları Heniyye'nin yerine Hamas’ın Siyasi Büro Başkanlığına Seçilen Sinvar'a Bağlılığını Açıkladı

Kassam Tugayları Heniyye'nin yerine Hamas’ın Siyasi Büro Başkanlığına Seçilen Sinvar'a Bağlılığını Açıkladı

Hamas'ın askeri kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları, Yahya Sinvar’ın Hamas'ın siyasi büro başkanlığına seçilmesini destekledi. Sinvar’a bağlılıklarını açıklayan Tugaylar, eski lider İsmail Heniyye’nin anısını yaşatmaya ve hareketin güçlenmesine odaklanacaklarını belirtti.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kassam Tugayları Heniyye'nin yerine Hamas’ın Siyasi Büro Başkanlığına Seçilen Sinvar'a Bağlılığını Açıkladı
KAYNAK: AA

Hamas'ın askeri kanadı olan İzzeddin el-Kassam Tugayları, Yahya Sinvar'ın Hamas'ın siyasi büro başkanlığına seçilmesini desteklediğini açıkladı. Yapılan açıklamada, Sinvar'a olan bağlılıklarını ve onun liderliğinde hareket etmeye hazır olduklarını belirttiler.

Kassam Tugayları'nın sözcüsü Ebu Ubeyde, Telegram hesabından yaptığı paylaşımda, "Kassam Tugayları, Komutan Yahya Sinvar’a biat ediyor ve kararlarını tam anlamıyla uygulamaya hazır olduğunu teyit ediyor." ifadelerini kullandı. Ebu Ubeyde, Sinvar’ın Hamas'ın liderliğine seçilmesini, hareketin gücünü ve canlılığını gösteren bir adım olarak nitelendirdi.

Hamas, 31 Temmuz'da İran’ın başkenti Tahran'da suikaste uğrayan İsmail Heniyye'nin yerine Yahya Sinvar’ı Hamas’ın siyasi büro başkanlığına seçtiğini duyurmuştu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Instagram açılıyor mu? Bakan Uraoğlu açıkladı!

Instagram açılıyor mu? Bakan Uraoğlu açıkladı!