Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Dünya İran'ın yeni Cumhurbaşkanı Pezeşkiyan'dan Hizbullah'a destek mesajı

İran'ın yeni Cumhurbaşkanı Pezeşkiyan'dan Hizbullah'a destek mesajı

İran'ın 9. Cumhurbaşkanı Mesut Pezeşkiyan, Hizbullah lideri Hasan Nasrallah'a gönderdiği mektupta, İran'ın İsrail karşısında Hizbullah'ı desteklemeye devam edeceğini vurguladı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
İran'ın yeni Cumhurbaşkanı Pezeşkiyan'dan Hizbullah'a destek mesajı
KAYNAK: İHA

İran'ın 9. Cumhurbaşkanı Mesut Pezeşkiyan, Hizbullah lideri Hasan Nasrallah'a gönderdiği mektupta, İran'ın İsrail karşısında Hizbullah'ı desteklemeye devam edeceğini vurguladı. Pezeşkiyan, mektubunda İran'ın bölge halklarının direnişine her zaman destek verdiğini belirterek, bu desteğin İran'ın temel politikalarından biri olduğunu ifade etti.

Pezeşkiyan, mektubunda şu ifadelere yer verdi: "İran, siyonist İsrail rejimi karşısında bölge halklarının direnişinin yanında olmuş ve desteklemiştir. Direnişin desteklenmesi İran'ın temel politikalarını oluşturur. Bu doğrultuda İmam Humeyni'nin bıraktığı değerler ve liderimiz Ayetullah Ali Hamaney'in önderliğinde direnişi desteklemeye devam edeceğiz." İsrail'in bölgede daha fazla şiddet ve cinayete yol açamayacağını vurgulayan Pezeşkiyan, "Bölgedeki direniş grupları sayesinde siyonist rejim mazlum Filistin halkına ve bölgedeki diğer milletlere karşı daha fazla cinayet işleyemeyecektir" şeklinde konuştu.

Mektubun sonunda Pezeşkiyan, "Lübnan halkı için esenlik ve mutluluk dilerken, direnişin kahramanları için Allah'tan yardım niyaz ediyorum" ifadelerini kullandı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Polonya Başbakanı NATO'ya Savaş Uçakları Verilmesi Durumunda Ukrayna'ya MİG-29'ları Verebileceklerini Açıkladı

Polonya Başbakanı NATO'ya Savaş Uçakları Verilmesi Durumunda Ukrayna'ya MİG-29'ları Verebileceklerini Açıkladı