Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Dünya İran'dan Gazze Saldırılarıyla İlgili Açıklama: Saldırı Niyetinden Vazgeçme İddialarına Yanıt

İran'dan Gazze Saldırılarıyla İlgili Açıklama: Saldırı Niyetinden Vazgeçme İddialarına Yanıt

İran'ın BM Daimi Temsilcisi Said İravani, Gazze'deki saldırıların durdurulması ve işgalin sona erdirilmesi karşılığında İsrail'e saldırı niyetinden vazgeçeceğine dair iddiaları yalanladı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
İran'dan Gazze Saldırılarıyla İlgili Açıklama: Saldırı Niyetinden Vazgeçme İddialarına Yanıt
KAYNAK: AA

İran'ın Birleşmiş Milletler (BM) Daimi Temsilcisi Said İravani, İsrail'in Gazze'deki saldırılarını kalıcı olarak durdurması halinde İran'ın İsrail'e yönelik saldırı niyetinden vazgeçeceği yönündeki iddialara yanıt verdi.

İravani, Al Jazeera'ya yaptığı açıklamada, İran'ın öncelikli olarak Gazze'deki saldırıların kalıcı olarak durdurulmasını ve işgal güçlerinin geri çekilmesini hedeflediğini belirtti. İravani, “Önceliğimiz saldırıların kalıcı olarak durdurulmasını ve Gazze'deki işgal güçlerinin geri çekilmesini sağlamaktır. Ayrıca önceliğimiz Şehid Heniyye suikastına karışan saldırganların cezalandırılmasıdır. Diğer önceliğimiz ise İsrail rejiminin terör saldırılarının tekrarını önlemektir,” dedi.

Saldırı İddialarına Yorum Yaptı

İran'ın, Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniyye'ye yönelik suikastının ardından İsrail'e saldırı hazırlığında olduğu belirtilmişti. Ancak, İravani bu iddiaların gerçek dışı olduğunu vurgulayarak, İran'ın Gazze'deki durumun iyileştirilmesine öncelik verdiğini ifade etti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İsrailli Emekli Generalden Kritik Açıklama: ABD Desteği Olmadan Bölgesel Savaşa Giremez

İsrailli Emekli Generalden Kritik Açıklama: ABD Desteği Olmadan Bölgesel Savaşa Giremez