Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Dünya Hakan Fidan NATO Toplantısı Sırasında Hollanda Mevkidaşıyla Görüştü

Hakan Fidan NATO Toplantısı Sırasında Hollanda Mevkidaşıyla Görüştü

Türkiye Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Prag'da gerçekleştirilen NATO Toplantısı sırasında Hollanda Dışişleri Bakanı Hanke Bruins Slot ile bir araya geldi. Toplantı, NATO ülkeleri arasındaki iş birliğini artırmayı amaçlıyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Hakan Fidan NATO Toplantısı Sırasında Hollanda Mevkidaşıyla Görüştü
KAYNAK: İHA

Türkiye Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Çekya'nın başkenti Prag'da gerçekleştirilen NATO Gayriresmi Dışişleri Bakanları Toplantısı marjında önemli görüşmeler gerçekleştirdi. 

Hollanda Dışişleri Bakanı İle Görüştü

Türkiye'nin dış politika gündeminde önemli bir yer tutan Avrupa ülkeleri ile ilişkiler, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'ın Hollanda Dışişleri Bakanı Hanke Bruins Slot ile gerçekleştirdiği görüşme ile daha da güçlendirildi. Görüşmede, Türkiye ve Hollanda arasındaki ikili ilişkilerin yanı sıra bölgesel konular da ele alındı.

NATO Gayriresmi Dışişleri Bakanları Toplantısı, müttefik ülkeler arasındaki ilişkilerin güçlendirilmesi ve ortak güvenlik endişelerinin ele alınması açısından büyük önem taşıyor. Türkiye, NATO'nun temel bir üyesi olarak, bölgesel istikrarın ve güvenliğin sağlanmasına yönelik çabaları desteklemeye devam ediyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
YÖK EYT ile istihdam sıkıntısı olan mesleğe destek veriyor

YÖK EYT ile istihdam sıkıntısı olan mesleğe destek veriyor