Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Dünya Demokrat Temsilciler Meclisi Üyeleri Bıden'ın Erken Aday İlan Edilmesine Muhalefet Edecek

Demokrat Temsilciler Meclisi Üyeleri Bıden'ın Erken Aday İlan Edilmesine Muhalefet Edecek

En az üç Demokrat Partili Temsilciler Meclisi üyesi, Başkan Joe Biden'ın 2024 başkan adaylığı sürecini hızlandırma planına karşı çıkmak için bir mektup hazırlıyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Demokrat Temsilciler Meclisi Üyeleri Bıden'ın Erken Aday İlan Edilmesine Muhalefet Edecek
MUHABİR: Kardelen Özdemir

En az üç Demokrat Partili Temsilciler Meclisi üyesi, partinin Başkan Joe Biden'ın 2024 başkan adaylığı sürecini hızlandırma planını protesto etmek amacıyla bir mektup hazırlığında.

Bu hamle, partinin internet üzerinden yapılacak bir oylama ile 19 Ağustos'ta başlaması planlanan Demokrat Parti Ulusal Kongresi'ni beklemeden Biden'ı 21 Temmuz'da aday ilan etme girişimine karşı çıkıyor.

'Demokrat adaylığında herhangi bir değişiklik olasılığını erkenden sonlandırmanın gereksiz'

Temsilciler Meclisi üyeleri Susan Wild, Mike Quigley ve Jared Huffman'ın ekibi, Reuters'a Kongre üyelerinin mektubu imzalamayı planladıklarını bildirdi. Mektubun taslağında, canlı yayın tartışmalarının bunaltıcı olabileceği ve Demokrat adaylığında herhangi bir değişiklik olasılığını erkenden sonlandırmanın gereksiz olduğu ifade edildi. Ayrıca, emsali olmayan uzaktan oylamanın kötü bir fikir olduğu vurgulandı.

Suikast girişiminden sonra Biden'ın arkasında birleşilmesi gerek'

Biden'ın sağlık durumu ile ilgili tartışmalar, Demokrat Parti'nin seçime farklı bir isimle gitmesi yönündeki çağrıları artırmıştı. Ancak, eski Başkan ve Cumhuriyetçi aday Donald Trump'a düzenlenen suikast girişiminden sonra Biden'ın arkasında birleşilmesi gerektiği yönünde yapılan çağrılar da güç kazandı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İlker Ayrık'tan Yeni Kariyer Hamlesi

İlker Ayrık'tan Yeni Kariyer Hamlesi