Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Dünya Blinken İngiltere ve Fransa Dışişleri Bakanları ile Orta Doğu'daki Gerilimi Görüştü

Blinken İngiltere ve Fransa Dışişleri Bakanları ile Orta Doğu'daki Gerilimi Görüştü

ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, İngiltere ve Fransa dışişleri bakanları ile gerçekleştirdiği telefon görüşmesinde Orta Doğu'da artan gerilimlerin düşürülmesi ve çatışmanın yayılmasının önlenmesi konularını ele aldı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Blinken İngiltere ve Fransa Dışişleri Bakanları ile Orta Doğu'daki Gerilimi Görüştü
KAYNAK: İHA

ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, Orta Doğu'da artan gerilimleri düşürmek amacıyla İngiltere Dışişleri Bakanı David Lammy ve Fransa Dışişleri Bakanı Stephane Sejourne ile telefon görüşmeleri gerçekleştirdi. İsrail, İran ve Hizbullah üçgeninde tırmanan çatışmaların bölgeye yayılmasından endişe ediliyor.

Antony Blinken ile David Lammy arasında yapılan telefon görüşmesinde, Orta Doğu'da yükselen gerilimin düşürülmesi ve çatışmaların yayılmasının önlenmesi gerektiği bir kez daha vurgulandı. İki bakan, müzakere edilmekte olan ateşkes ve esirlerin serbest bırakılması anlaşmasının bir an önce sonuçlandırılmasının önemine dikkat çekti.

Blinken ve Sejourne Görüşmesi

Blinken'in Stephane Sejourne ile yaptığı görüşmede ise, esirlerin serbest bırakılmasını sağlamak ve Gazze'ye insani yardımı artırmak için devam eden ateşkes çabaları ele alındı. Ayrıca, Orta Doğu'daki çatışmaların daha fazla tırmanmasını önlemenin önemi ve İran'dan gelen tehditlerin yarattığı zorluklar masaya yatırıldı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara Gölbaşı'nda Kardeş Kavgası K*nlı Bitti: 19 Yaşındaki Genç Ağabeyini Öld*rdü

Ankara Gölbaşı'nda Kardeş Kavgası K*nlı Bitti: 19 Yaşındaki Genç Ağabeyini Öld*rdü