Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Dünya ABD Polisi Otizmli Çocuğu Silahla Vurarak Öldürdü

ABD Polisi Otizmli Çocuğu Silahla Vurarak Öldürdü

ABD'nin Kaliforniya eyaletinde yaşanan trajik bir olayda, otistik bir genç polis tarafından vurularak öldürüldü. Ailenin talebiyle olayın detaylı bir şekilde araştırılması gündeme geldi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
ABD Polisi Otizmli Çocuğu Silahla Vurarak Öldürdü
KAYNAK: Haber Merkezi

Ailenin avukatı, Kaliforniya eyaletinde bir polis memuru tarafından evinin önünde vurularak öldürülen otistik bir çocuğun ailesi adına yapılan açıklamada, olayın detaylı bir şekilde araştırılmasını istedi.

15 yaşındaki Ryan Gainer'ın siyahi olduğu, mühendislik okumak istediği ve komşuları tarafından sevilen bir genç olduğu belirtildi. Los Angeles yakınlarındaki Apple Valley bölgesinde yaşayan Gainer, polis tarafından öldürüldü.

Olayın Ardındaki Gelişmeler

Gainer, ailesinin avukatı DeWitt Lacy'nin "akıl sağlığı krizi" olarak tanımladığı bir durumdayken, San Bernardino İlçesi'nden iki şerif yardımcısı tarafından eve gönderildikten sonra vuruldu.

911 Çağrısının Detayları

Şerif ofisi tarafından yayınlanan 911 çağrısının kaydında, arayan kişinin erkek kardeşinin kendisine saldırdığını ve elinde kırık cam parçası taşıdığını belirttiği sırada arka planda çığlık sesleri duyuldu.

Yetkililerin Açıklamaları

Bölge yetkilisi Shannon Dicus, olayla ilgili yaptığı açıklamada, akıl hastalığı sorunu yaşayan bireyler için sosyal güvenlik ağının güçlendirilmesi gerektiğini belirtti. Bu trajik olayın ailesi ve polis memurları için büyük bir acıya neden olduğunu ifade etti.

Aile İfadesi: Gainer'ın Öfkesi ve Olay Anı

Gainer'ın ailesi, ev işlerini bitirmesi için video oyunları oynamasına ve müzik dinlemesine izin vermemeleri sonucunda genç adamın öfkelendiğini belirtti. Baba, çocuğu sakinleştirdiğini ancak polis memurları geldiğinde tekrar tedirgin olduğunu ve dışarı çıkar çıkmaz eline bir çapa alarak onlara doğru yöneldiğini anlattı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
ABD'de 11 Aylık Bebeğin Elektrik Santralinde Ölü Bulundu: Anne Cinayetle Suçlanıyor

ABD'de 11 Aylık Bebeğin Elektrik Santralinde Ölü Bulundu: Anne Cinayetle Suçlanıyor