Aydın’ın Efeler ilçesinde, çöp konteynerinin kapağının açık kalması nedeniyle komşular arasında çıkan tartışma bıçaklı kavgaya dönüştü. Olayda baba ve kızı bıçaklanarak yaralandı. Olay, Ata Mahallesi Hoca Ahmet Yesevi Caddesi’nde meydana geldi. Çöp konteynerinin kapağının açık tutulmasıyla ilgili başlayan tartışma, kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü.

Ece Gürel’e “Cadılık Eğitimi” Veren Hocaya Gözaltı Kararı Ece Gürel’e “Cadılık Eğitimi” Veren Hocaya Gözaltı Kararı

"Çöp Dökme" Kavgasında Kanlar Aktı! Baba ve Kızı Bıçaklandı

Kavgaya karışan M.D. isimli şüpheli, yanında taşıdığı bıçakla Ercan B. ve kızı Ayşe İ.’yi yaraladı.

Polis ve Sağlık Ekipleri Olay Yerine Sevk Edildi

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine polis ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi. Yaralanan baba ve kızı ambulansla hastaneye kaldırıldı. Sağlık ekipleri, yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığını bildirdi.

Olayın ardından saldırıyı gerçekleştiren şüpheli M.D., polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Soruşturma Başlatıldı

Polis, olayın nasıl başladığını ve taraflar arasındaki geçmişe dayalı bir husumet olup olmadığını araştırmak için soruşturma başlattı.

Kaynak: İHA