Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Çevre Sinop’ta nesli tükenmekte olan su samuru görüntülendi

Sinop’ta nesli tükenmekte olan su samuru görüntülendi

Sinop'ta sahilde keyif yapan su samuru görüldü. Su samurunun sahilde keyif yaptığı anlar cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Sinop’ta nesli tükenmekte olan su samuru görüntülendi
KAYNAK: İHA

Sinop'ta, nadir görülen bir olay yaşandı ve sahilde keyif yapan bir su samuru, cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Sinop Merkez Balıkçı Barınağı'nda bir vatandaş tarafından fark edilen su samuru, bir kayıkçı teknesinin içinde uzanarak keyif yaptı.

Su Samurunun Görüntülenmesi

Sinop'ta sahilde görülen su samuru, dikkatli bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla görüntülendi. Bu sevimli ve nadir görülen hayvan, bir kayıkçı teknesinin içinde keyif yaparken görüntülendi.

A W261992 01

Nesli Tükenmekte Olan Bir Tür

Su samurları, Dünya Doğa ve Doğal Kaynakları Koruma Birliği’nin (IUCN) nesli tükenmek üzere olan hayvanlar kategorisinde yer alıyor. Bu nedenle, su samurunun Sinop sahilinde görülmesi ve görüntülenmesi, hem doğa severler hem de çevreciler için büyük bir öneme sahip.

Doğal Yaşamın Korunması

Sinop'ta sahilde görülen su samuru, doğal yaşamın korunması ve biyolojik çeşitliliğin sürdürülebilirliği açısından önemli bir örnek teşkil ediyor. Su samurlarının yaşam alanlarının korunması, bu türlerin neslinin devamı için büyük önem taşıyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Yusuf Dikeç’in başarısının ardından Göksun’da atış poligonu yapılacak

Yusuf Dikeç’in başarısının ardından Göksun’da atış poligonu yapılacak