Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Çevre Orman Yangını Sonrası Yaban Hayvanlarına Yem Desteği

Orman Yangını Sonrası Yaban Hayvanlarına Yem Desteği

Yozgat İl Jandarma Komutanlığı, Çekerek İlçesi'nde meydana gelen orman yangınının ardından, bölgedeki yaban hayvanlarının beslenmesi için yem bıraktı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Orman Yangını Sonrası Yaban Hayvanlarına Yem Desteği
KAYNAK: İHA

Yozgat'ın Çekerek ilçesi İshaklı köyünde 10 Ağustos'ta çıkan orman yangını, bölgedeki doğal yaşamı olumsuz etkiledi. Yangının ardından harekete geçen Yozgat İl Jandarma Komutanlığı Çevre Doğa ve Hayvanları Koruma timleri, yangından etkilenen yaban hayvanları için yemleme çalışması yaptı. Ekipler, yangın sonrası yiyecek bulmakta zorluk çeken yaban hayvanlarının beslenmesini sağlamak amacıyla bölgeye özel olarak hazırlanan yemleri bıraktı.

A W265818 02

Yaralı Kaplumbağa Tedavi Altında

Yemleme çalışmaları sırasında yaralı halde bulunan bir kaplumbağa, jandarma ekipleri tarafından fark edilerek kurtarıldı. Yaralı kaplumbağa, tedavi edilmek üzere Yozgat Milli Parklar Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi.

Doğaya ve Hayvanlara Duyarlılık

Yozgat İl Jandarma Komutanlığı'nın bu duyarlı yaklaşımı, doğa ve hayvanseverler tarafından büyük takdir topladı. Ekipler, doğayı koruma ve yaban hayvanlarının yaşam alanlarını destekleme misyonunu sürdürüyor. Orman yangınlarının ardından yapılan bu tür çalışmalar, doğal yaşamın devamlılığı için büyük önem taşıyor.

A W265818 01

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Uganda'da Toprak Kayması Felaketi: Ölü Sayısı 21'e Yükseldi

Uganda'da Toprak Kayması Felaketi: Ölü Sayısı 21'e Yükseldi