Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Çevre Kars Valiliği’nden sağanak yağmur uyarısı

Kars Valiliği’nden sağanak yağmur uyarısı

Kars'ta aralıklı devam eden yağmurlar hayatı olumsuz etkiliyor. Yetkililer, vatandaşların sel ve su baskınlarına karşı dikkatli olmaları konusunda sürekli uyarılarda bulunuyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kars Valiliği’nden sağanak yağmur uyarısı
KAYNAK: İHA

Kars Valiliği, son bir haftadır etkili olan sağanak yağmurların devam edeceğini belirterek vatandaşları sel ve su baskınlarına karşı uyardı. Meteoroloji'nin son değerlendirmelerine göre, Kars ve çevresinde bugün öğle saatlerinden sonra kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar bekleniyor.

Vatandaşlara Uyarı: Sel ve Su Baskınlarına Karşı Dikkatli Olun

Kars Valiliği'nden yapılan açıklamada, “Meteoroloji'den yapılan son değerlendirmelere göre; bugün öğle saatlerinden sonra Kars ve çevresinde yerel olarak kuvvetli (21-50 kg/m2) sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış beklendiğinden sel, su baskını, heyelan, yıldırım, ulaşımda aksamalar, yağış anında kuvvetli rüzgar ve yerel dolu yağışı gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır” ifadeleri kullanıldı.

Meteoroloji 16. Bölge Müdürlüğü'nden Uyarı

Meteoroloji 16. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi de Kars ve çevresinde gök gürültülü sağanak yağışların 13.00 ile 21.00 saatleri arasında beklendiğini duyurdu. Bölge halkının yağışlar sırasında dikkatli olması gerektiği vurgulandı.

Kars'ta Yağmur Devam Ediyor

Kars’ta yağmur aralıklarla devam ediyor ve hayatı olumsuz etkiliyor. Yetkililer, vatandaşların sel ve su baskınlarına karşı dikkatli olmaları konusunda sürekli uyarılarda bulunuyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Nijerya'da İki Katlı Okul Çöktü: 22 Öğrenci Hayatını Kaybetti

Nijerya'da İki Katlı Okul Çöktü: 22 Öğrenci Hayatını Kaybetti