Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Çevre Genç Tiyatro Kursiyerlerinden Örnek Davranış: Milli Park'ta Çevre Temizliği

Genç Tiyatro Kursiyerlerinden Örnek Davranış: Milli Park'ta Çevre Temizliği

Dilek Yarımadası Milli Park'ını ziyarete giden gençler, hem doğanın güzelliklerini keşfetti hem de çevre temizliği yaparak örnek oldu.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Genç Tiyatro Kursiyerlerinden Örnek Davranış: Milli Park'ta Çevre Temizliği
KAYNAK: İHA

Aydın Gençlik Merkezi bünyesinde tiyatro eğitimi alan gençler, yaban hayatının son sığınağı konumundaki Dilek Yarımadası Milli Parkı'nı ziyaret etti. Bu etkinlik, gençlerin hem doğayla iç içe vakit geçirmelerini sağladı hem de çevre bilincini artırmaya yönelik anlamlı bir adım oldu.

Yürüyüş ve Keşif

Gerçekleştirilen gezi etkinliğinde genç tiyatro kursiyerleri, doğanın güzelliklerini keşfetmek için yürüyüş yaptı. Parkın doğal güzellikleri arasında yürüyerek keyifli bir gün geçiren gençler, milli parkın sunduğu eşsiz manzaraların tadını çıkardı.

A W262424 01

Çevre Temizliği ile Örnek Oldular

Doğa yürüyüşünün ardından, çevre temizliği etkinliği düzenleyen gençler, milli parkta rastladıkları çöpleri topladılar. Bu örnek davranışlarıyla, doğanın korunması ve temiz tutulması gerektiğine dikkat çektiler. Gençler, bu etkinlik ile vatandaşlara da önemli bir mesaj verdi: 'Çevreyi temiz tutalım'

A W262424 02

Aydın Gençlik Merkezi'nin bu anlamlı etkinliği, gençlerin çevre bilincini artırarak, doğaya olan duyarlılıklarını pekiştirdi. Gençlerin bu tür sosyal sorumluluk projelerinde yer alması, geleceğe umutla bakmamızı sağlıyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Zorkun Yaylası'ndan tescilli lezzet: Osmaniye Zorkun Tavası Nasıl Yapılır?

Zorkun Yaylası'ndan tescilli lezzet: Osmaniye Zorkun Tavası Nasıl Yapılır?