Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Çevre Edirne'de yağmur etkili oldu

Edirne'de yağmur etkili oldu

Edirne'de mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklığı yerini kısa süreli de olsa yağmura bıraktı. Vatandaşlar zor anlar yaşadı. İşte Detaylar..

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Edirne'de yağmur etkili oldu
KAYNAK: İhlas Haber Ajansı

Edirne'de mevsim normallerinin üzerinde seyreden sıcak hava, kısa süreli bir yağmurla yerini serinliğe bıraktı. Meteoroloji'nin uyarısı sonrasında kenti etkisi altına alan yağış, vatandaşları hazırlıksız yakaladı.

Yağmur Vatandaşları Hazırlıksız Yakaladı

Edirne'de yağmura hazırlıksız yakalanan vatandaşlar, iş yerlerinin ve tentelerin altına sığınarak korunmaya çalıştı. Kente gezmeye gelen turistler ise ani yağıştan kaçınmak için şemsiye satıcılarına yöneldi. Özellikle Saraçlar Caddesi gibi kentin işlek bölgelerinde stant açarak satış yapan ev hanımları da yağmur nedeniyle zor anlar yaşadı.

Hava Sıcaklığı Tekrar Yükselecek

Kısa süreli etkili olan yağmurun ardından, Edirne'de hava yeniden ısındı. Hava sıcaklığının 29 derece olarak ölçüldüğü kentte, 23 Ağustos Cuma günü termometrelerin 39 dereceyi göstermesi bekleniyor. Meteoroloji verilerine göre ise kentte önümüzdeki hafta Pazartesi gününe kadar yağış beklenmiyor.

Edirne'deki hava durumu hakkında gelişmeleri takip eden vatandaşlar, aşırı sıcaklara karşı tedbir almaya devam ediyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Melisa Sözen'e Tepkiler Büyüyor

Melisa Sözen'e Tepkiler Büyüyor