İstanbul Güngören'de, boş bir arazide oyun oynayan çocuklar tarafından dehşet verici bir olay yaşandı. Çocuklar, taşların arasına gizlenmiş halde 6 aylık bir cenin buldu.
Çocukların İhbarıyla Ortaya Çıktı
Olay, Güngören Güneştepe Mahallesi'nde akşam saatlerinde meydana geldi. Sokak üzerinde bulunan boş bir arsada oyun oynayan çocuklar, ölü cenini fark ederek durumu ailelerine bildirdi. Ailelerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.
Anne ve Baba Gözaltında
Ekiplerin yaptığı incelemeler sonucunda, 6 aylık hamile bir kadının ilaç içerek düşük yaptığı ve ölü cenini araziye bıraktığı tespit edildi. Olayla ilgili olarak, kimlikleri belirlenen kadın ve ceninin babası olduğu düşünülen şahıs, polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.
Cenin Adli Tıp'a Gönderildi
Olay yerinde yapılan incelemelerin ardından, boş arsada bulunan cenin, Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.