Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Sinop’ta ölen itfaiyeci Öter ROKETSAN çalışanı çıktı!

Sinop’ta ölen itfaiyeci Öter ROKETSAN çalışanı çıktı!

Sinop'ta meydana gelen trajik olayda, uçurumdan düşerek hayatını kaybeden itfaiyeci Kadir Eren Öter'in ROKETSAN'da çalıştığı öğrenildi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Sinop’ta ölen itfaiyeci Öter ROKETSAN çalışanı çıktı!
KAYNAK: İHA

Sinop'ta geçtiğimiz günlerde yaşanan üzücü olayda, uçurumdan düşerek hayatını kaybeden itfaiyeci Kadir Eren Öter'in, ROKETSAN'da görev yaptığı öğrenildi. Olay, ROKETSAN'ın sosyal medya hesaplarından yapılan bir açıklama ile duyuruldu.

ROKETSAN'dan Açıklama

ROKETSAN tarafından yapılan açıklamada, "Şirketimizin atışlı test faaliyetleri sırasında yakın çevredeki ormanlık alanda meydana gelen yangına müdahale eden itfaiye ekibimizde görevli çalışma arkadaşımız Kadir Eren Öter, elim bir kaza geçirmiştir. Kazanın ilk anından itibaren şirketimiz ve devletimizin ilgili birimleri tarafından tüm imkânlar seferber edilerek yapılan arama kurtarma çalışmalarına rağmen, ROKETSAN ailemizin değerli ferdi Kadir Eren Öter'i kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Görev şehidimiz Kadir Eren Öter'e Allah'tan rahmet, geride bıraktığı ailesi, sevenleri ve ROKETSAN ailesine sabırlar dileriz. Hepimizin başı sağ olsun" ifadelerine yer verildi.

Kadir Eren Öter'in Ardından

Kadir Eren Öter'in yaşamını yitirmesi, hem ailesi hem de iş arkadaşları tarafından büyük bir üzüntüyle karşılandı. Sinop'ta meydana gelen bu trajik olay, itfaiye teşkilatının ve ROKETSAN ailesinin başını sağa erdirdi.

Sinop’ta ölen itfaiyeci Öter ROKETSAN çalışanı çıktı!

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Samsun'da tartışma kanlı bitti

Samsun'da tartışma kanlı bitti