Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Serik’te korkunç iddia! Kedi ve köpeğe c*nsel ist*mar

Serik’te korkunç iddia! Kedi ve köpeğe c*nsel ist*mar

Antalya’da yıllarca baktığı Van kedisinin mahalleliler tarafından t*cavüz edilerek öld*rüldüğünü iddia eden Zeynep Teke çarpıcı ifadelerde bulundu.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Serik’te korkunç iddia! Kedi ve köpeğe c*nsel ist*mar
MUHABİR: Kardelen Özdemir

Antalya’nın Serik ilçesinde kızı ve evcil hayvanlarıyla beraber ikamet eden Zeynep Teke, yıllarca sahiplik yaptığı evcil kedisinin geçtiğimiz yıl mahalleli tarafından ist*smar edildiğini öne sürdü. Mahallelilerin kendisini ve evcil hayvanlarını kabullenmedikleri için çeşitli saldırıların hedefi olduğunu iddia eden Zeynep Teke, köpeğinin de saldırıların hedefi olduğunu iddia etti.

 

¨KEDİM İSTİSMAR EDİLDݨ

Yıllarca baktığı kedisinin mahalleli tarafından istismar edilip t*cavüze uğradığını iddia eden Zeynep Teke, ¨Gözüm gibi baktığım kedim istismara uğradı. Onu bulduğumda arka kısmı dağılmış haldeydi. Kendim onu tedavi etmeye çalıştım ama kurtaramadım. Şu an saldırıların hedefinde köpeğim var. Ev sahibi ev içinde köpek beslememe izin vermediği için bahçemde ona bakıyorum. Mahalledeki gençlerin köpeğime defalarca kez taş attıklarına şahit oldum. Evim kira ve gidecek bir yerim yok. Köpeğimi de barınağa vermek istemiyorum. Polise yaptığım ihbarlar da karşılıksız kalıyor. Bu saldırıların durdurulması için sesimi duyun¨ şeklinde konuştu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Müjde! O Bankaya SMS Attığınızda 15 Bin TL Hesabınıza Yatırılıyor

Müjde! O Bankaya SMS Attığınızda 15 Bin TL Hesabınıza Yatırılıyor