Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Asayiş Sarıyer'de Vale Cin*yeti: Bir Kişi Gözaltında

Sarıyer'de Vale Cin*yeti: Bir Kişi Gözaltında

Sarıyer'de bir oto yıkamacıda vale olarak çalışan Fırat Özbek'in sil*hla vurularak öld*rülmesiyle ilgili aynı işyerinde vale sorumlusu olarak çalışan Sinan A. gözaltına alındı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Sarıyer'de Vale Cin*yeti: Bir Kişi Gözaltında
KAYNAK: İHA

31 Temmuz Çarşamba günü, saat 01.00 sıralarında Sarıyer'de meydana gelen olayda, oto yıkamacıda kalan Fırat Özbek, iş yerinde silahlı saldırıya uğrayarak hayatını kaybetti. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, cinayete ilişkin inceleme başlattı. Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından yürütülen çalışmalarda, şüpheli olarak vale sorumlusu Sinan A., olayda kullandığı silah ile birlikte kısa bir süre sonra yakalandı.

Sinan A., emniyetteki sorgusunda, ölen Fırat Özbek'in vale olarak çalıştığı lokantada kendisinin vale sorumlusu olarak çalıştığını belirtti. Şüpheli, aralarında yaşanan bir tartışmanın ardından Özbek'in işyerine gelip taşkınlık yaptığını ve kendisine küfür ettiğini öğrendiğini söyledi. Bunun üzerine, Özbek'in kaldığı oto yıkamacıya gittiğini ve tartışmanın ardından silahla ateş ettiğini itiraf etti. Polis ekipleri, şüpheliye yardım ettiği tespit edilen Tamer E.'yi de gözaltına aldı.

Cezaevine Gönderildi

Karakoldaki işlemleri tamamlanan şüphelilerden Sinan A., adliyeye sevk edilerek tutuklanıp cezaevine gönderildi. Tamer E. ise adli kontrol tedbiri uygulanarak serbest bırakıldı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Tokat Erbaa'da mahkemeden satılık 6.566 m² tarla

Tokat Erbaa'da mahkemeden satılık 6.566 m² tarla