Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Asayiş Samsun'da Eşinin Kardeşi Tarafından Öldürülen Kadının Dehşet Anları Görüntülendi

Samsun'da Eşinin Kardeşi Tarafından Öldürülen Kadının Dehşet Anları Görüntülendi

Samsun'un Terme ilçesinde arazi anlaşmazlığı yüzünden eşinin kardeşi tarafından öldürülen Fatma Demir'in dehşet anları cep telefonu ile kaydedildi. Olay, büyük yankı uyandırdı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Samsun'da Eşinin Kardeşi Tarafından Öldürülen Kadının Dehşet Anları Görüntülendi
KAYNAK: İHA

Samsun'un Terme ilçesine bağlı İlimdağ Mahallesi'nde 1 Ağustos'ta saat 10.00 sıralarında meydana gelen korkunç olayda, arazi anlaşmazlığı yüzünden tartışma çıktı.

40 yaşındaki Mustafa Demir, kardeşinin eşi 37 yaşındaki 3 çocuk annesi Fatma Demir'i 24 yerinden bıçaklayarak öldürdü. Olay sırasında, Mustafa Demir'in annesi Esme Demir ve lise öğrencisi oğlu Ü.D.'nin de Fatma Demir'i tutarak bıçaklama olayına yardımcı olduğu iddia edildi.

Dada-2

Olayın Görüntüleri Ortaya Çıktı

Cinayetin hemen ardından cep telefonu ile çekilen görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde, ölen kadının kızının feryatları yürekleri dağladı. Fatma Demir'in yerde can çekişmesi ve katil Mustafa Demir ile annesinin olay yerinden tarım aracı patpat ile geri geri kaçmaları dehşeti gözler önüne serdi.

Adfsfc

Suçlular Tutuklandı

Fatma Demir olay yerinde hayatını kaybederken, olaydan sonra kaçan Mustafa Demir, annesi Esme Demir ve lise öğrencisi oğlu Ü.D., jandarma takibi sonucu yakalandı. Çıkarıldıkları mahkemece tutuklanan şüpheliler, adalet önünde hesap verecekler.

Dasdf

Savcılık Soruşturması Devam Ediyor

Olayla ilgili savcılık soruşturması devam ediyor. Fatma Demir'in otopsi için gönderildiği Samsun Adli Tıp Şube Müdürlüğü'nde 24 bıçak darbesiyle öldürüldüğü tespit edildi.

FasdfAs-9

Sdas,

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Adana'da firari burun farkıyla yakalandı

Adana'da firari burun farkıyla yakalandı