Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Asayiş Rize'de Elektrik Akımına Kapılan Genç Hayatını Kaybetti

Rize'de Elektrik Akımına Kapılan Genç Hayatını Kaybetti

Rize'nin Güneysu ilçesinde çay topladığı esnada teleferikte elektrik akımına kapılarak ağır yaralanan Hızır Can Torpil (25), tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Rize'de Elektrik Akımına Kapılan Genç Hayatını Kaybetti
KAYNAK: İHA

Rize'nin Güneysu ilçesi Yeniköy köyünde, çay hasadı sırasında meydana gelen talihsiz olayda Hızır Can Torpil (25) elektrik akımına kapıldı. Torpil, çaylarını toplamak için teleferiği kullanırken, çay bezini teleferiğe koyduğu sırada elektrik akımına kapılarak yere yığıldı. Durumu fark eden akrabaları hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi.

İhbar üzerine olay yerine jandarma, AFAD, UMKE ve sağlık ekipleri sevk edildi. Arama kurtarma ekipleri, Torpil'i çay bahçesinden alarak sağlık ekiplerine ulaştırdı. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından, ağır yaralı olarak ambulansla Recep Tayyip Erdoğan Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edilen Torpil, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Pşpoi

İnceleme Başlatıldı

Bu acı olay, Rize'nin Güneysu ilçesinde büyük üzüntü yarattı. Hızır Can Torpil'in elektrik akımına kapılmasıyla ilgili detaylı bir inceleme başlatıldı. Ailesi ve yakınları, genç adamın ani kaybıyla derin bir şok yaşadı.

Lpşpo

Kjop

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Mersin'de Tarım İşçilerini Taşıyan Minibüs Devrildi: 7 Yaralı

Mersin'de Tarım İşçilerini Taşıyan Minibüs Devrildi: 7 Yaralı