Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Asayiş Konya'da Avukat 25 Bin Uy*şturucu Hapla Yakalandı!

Konya'da Avukat 25 Bin Uy*şturucu Hapla Yakalandı!

Konya'da bir avukat, İstanbul'dan getirdiği 25 bin adet uy*şturucu ile yakalandı. Uy*şturucuyla bağlantılı olduğu iddia edilen avukat ve arkadaşı tutuklandı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Konya'da Avukat 25 Bin Uy*şturucu Hapla Yakalandı!
KAYNAK: İHA

Konya'da narkotik ekiplerinin gerçekleştirdiği bir operasyon sonucu, İstanbul'dan Konya'ya 25 bin adet uyuşturucu hap getiren avukat A.İ., yanında bulunan arkadaşıyla birlikte gözaltına alındı. Uyuşturucu madde taşıdığından şüphelenilen araç, şehrin girişinde durduruldu. Araçta yapılan aramalarda, bagajda koli içerisine saklanmış 25 bin sentetik hap ele geçirildi.

Polisin kimlik kontrolü sırasında, şüpheli kişinin Konya Barosu'na kayıtlı bir avukat olduğu anlaşıldı. Avukat A.İ. ve yanında bulunan arkadaşı İ.Ç., sorgulanmak üzere emniyete götürüldü.

“Hapları İstanbul'dan getirdim, kime vereceğimi bilmiyorum”

Gözaltına alınan A.İ., emniyette verdiği ifadesinde, müvekkiliyle görüşmek için İstanbul'a gittiğini, bu görüşme sırasında uyuşturucu hap teklifinin yapıldığını ve 360 bin lira karşılığında hapları aldığını belirtti. "Koliyi İstanbul'dan aldım ama Konya'da kime vereceğimi bilmiyorum," diyen avukat, uyuşturucu maddelerin Konya'da nereye teslim edileceği konusunda arkadaşı İ.Ç.'nin bilgisi olduğunu iddia etti.

İ.Ç. suçu kabul etmedi

Avukat A.İ.'nin yanında bulunan İ.Ç. ise emniyette verdiği ifadede uyuşturucu hakkında hiçbir bilgisi olmadığını öne sürdü. İ.Ç., avukatın verdiği bilgilerle çelişen beyanlarda bulunarak suçlamaları reddetti.

1.5 milyon lira değerinde uyuşturucu ele geçirildi

Polis ekipleri tarafından yapılan incelemelerde, ele geçirilen sentetik hapların piyasa değerinin 1 milyon 500 bin lira olduğu tespit edildi. Uyuşturucunun şehre sokulmasının ardından büyük bir pazar yaratmayı amaçladığı belirtiliyor. Sulh Ceza Hakimliği'ne çıkarılan avukat A.İ. ve arkadaşı İ.Ç., tutuklanarak cezaevine gönderildi. Avukatın daha önce 2021 yılında, Konya Adliyesi önünde uğradığı silahlı saldırıda yaralandığı ortaya çıktı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Zeytin Dalı şehidi Onur Çapan'ın cenazesi Isparta’ya getirildi

Zeytin Dalı şehidi Onur Çapan'ın cenazesi Isparta’ya getirildi