Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Kocaeli'de Turizm Firması Sahibine Saldırı! 4 Şüpheli Yakalandı

Kocaeli'de Turizm Firması Sahibine Saldırı! 4 Şüpheli Yakalandı

Kocaeli'nin İzmit ilçesindeki bir turizm firmasında gerçekleşen saldırı sonucunda turizm firması sahibi yaralandı. Polis, olaya karışan 4 şüpheliyi yakaladı ve adli işlemler başlatıldı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kocaeli'de Turizm Firması Sahibine Saldırı! 4 Şüpheli Yakalandı
KAYNAK: İHA

14 Haziran tarihinde İzmit ilçesi Alikahya Merkez Mahallesi Sakıp Sabancı Bulvarı Zübeyde Sokak'ta bulunan bir turizm firmasında şiddetli bir olay meydana geldi. İddialara göre, F.K. isimli şahıs, tabanca ile turizm firmasının sahibi Cemal K'ye saldırarak vurdu ve olay yerinden kaçtı. Saldırı sonucunda yaralanan Cemal K. kanlar içinde yerde kaldı.

Sağlık Ekipleri Müdahale Etti

İhbar üzerine olay yerine sağlık ekipleri ve polisler sevk edildi. Kısa sürede olay yerine ulaşan sağlık ekipleri, yaralı Cemal K'yi ambulansla hastaneye kaldırdı. Durumu ciddiyetini koruyan Cemal K'nin tedavisi hastanede devam ediyor.

Şüpheliler Yakalandı

Polis ekipleri yoğun bir çalışma sonucunda saldırgan F.K.'yi ve olaya karışan diğer 3 şahsı yakaladı. Şüphelilerden Z.K. ve M.S.K. adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, F.K. ile Y.K. ise tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olayda kullanılan tabanca da şüphelilerle birlikte ele geçirildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Yalova'da Şelaleden Düşen Genç Kurtarıldı

Yalova'da Şelaleden Düşen Genç Kurtarıldı