Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Asayiş Kırıkkale'de Aile İçi Tartışmada Damat Kayınvalidesi ve Kayınbabasını Bıçakla Yaraladı

Kırıkkale'de Aile İçi Tartışmada Damat Kayınvalidesi ve Kayınbabasını Bıçakla Yaraladı

Kırıkkale'de aile içi tartışma sonucunda damat, kayınvalidesi ve kayınbabasını bıçakla yaraladıktan sonra kaçarken polis ekipleri tarafından yakalandı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kırıkkale'de Aile İçi Tartışmada Damat Kayınvalidesi ve Kayınbabasını Bıçakla Yaraladı
KAYNAK: İHA

Kırıkkale'de, aile içi meseleden dolayı çıkan tartışma kanlı bitti. Gece saatlerinde Yenimahalle 182. Sokak'taki bir evde yaşanan olayda, damat H.D. kayınvalidesi İ.Y. ve kayınbabası M.Y. ile tartıştı. Tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü ve H.D., bıçakla kayınvalidesi ve kayınbabasını yaraladıktan sonra evden kaçtı.

Olayın 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirilmesiyle birlikte, sağlık ve polis ekipleri hızlı bir şekilde olay yerine sevk edildi. Yaralılar, sağlık görevlilerince yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Tedavi altına alınan iki yaralının sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.

Kaçan Damat Polis Tarafından Yakalandı

Olay sonrası kaçan H.D., Balışeyh ilçesi girişinde polis ekiplerince yakalandı ve gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Bu üzücü olay, aile içi şiddetin ne denli ciddi sonuçlara yol açabileceğini bir kez daha gözler önüne serdi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Hatay'da 5 metrelik kuyuya yavru köpek düştü

Hatay'da 5 metrelik kuyuya yavru köpek düştü