Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Asayiş Kayıp Narin Hakkında Şok İddia! Kayıp Narin Öldü Mü? Amcasının Aracında Baygın Bulundu!

Kayıp Narin Hakkında Şok İddia! Kayıp Narin Öldü Mü? Amcasının Aracında Baygın Bulundu!

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde 8 yaşındaki Narin Güran’ın kaybolmasının ardından, amcasının aracında baygın halde bulunduğuna dair çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Sosyal medya üzerinden yapılan yorumlar ve olayla ilgili yeni bilgiler, soruşturmanın seyrini etkileyebilir.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Kayıp Narin Hakkında Şok İddia! Kayıp Narin Öldü Mü? Amcasının Aracında  Baygın Bulundu!
KAYNAK: Haber Merkezi

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesine bağlı Tavşantepe Köyü’nde yaşayan 8 yaşındaki Narin Güran, 21 Ağustos’ta Kur'an kursuna gitmek üzere evden çıktıktan sonra kayboldu. Uzun süren arama çalışmalarına rağmen Narin’den iz bulunamadı. 14 gün süren arama sonrası, Narin’in ağabeyi ve amcası gözaltına alındı.

Narin’in amcası Salim Güran, kızın kaybolduğu andan sadece 15 dakika sonra köyden ayrıldı. Araçta Narin’in DNA’sının bulunması, Salim Güran’ın tutuklanmasına neden oldu. Şüpheli amcanın aracında ayrıca kan, kusmuk ve idrar örnekleri de bulundu.

"narin amcasının aracında battaniyeye sarılı baygın haldeydi"

Son günlerde sosyal medyada, benzin istasyonu çalışanı Murat Çınar Çatalca tarafından yapılan bir yorum dikkat çekti. Çatalca, Narin’in kaybolduğu gün amcasının aracında battaniyeye sarılı ve baygın halde olduğunu öne sürdü. Ayrıca, amcanın yalnızca ıslak mendil aldığı ve aracının kapılarını açık bıraktığı iddialarını dile getirdi.

WhatsApp mesajlarını silmiş

Salim Güran, iddiaları reddederek, aracında Narin’in hiç bulunmadığını ve DNA örneklerinin nasıl ortaya çıktığını bilmediğini açıkladı. Telefonunun 1 saat kapalı olmasının nedenini, tarlalarda telefonun çekmemesi olarak savundu. WhatsApp mesajlarını ve görüşmelerini silme gerekçesi olarak ise, kardeşinin mermileri yakalandığında acil bilgi arayışında olduğunu belirtti.

Arama ve Soruşturma Çalışmaları

Arama çalışmalarında, toplamda 12 bin 565 araç incelendi, 32 bin 952 kişi kontrol edildi ve 11 bin dönümden fazla alan tarandı. Ancak Narin hala bulunamadı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
ODTÜ Mezuniyet Töreninde Protesto!

ODTÜ Mezuniyet Töreninde Protesto!