Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
HAFİF YAĞMUR
27°
Akdeniz Gerçek Asayiş Karabük'te Otomobil Filyos Çayına Uçtu: 1 Ölü 1 Yaralı

Karabük'te Otomobil Filyos Çayına Uçtu: 1 Ölü 1 Yaralı

Karabük'te kontrolden çıkan otomobil demir bariyerleri kırarak Filyos Çayına uçtu. Kazada sürücü hayatını kaybetti, eşi ise yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Karabük'te Otomobil Filyos Çayına Uçtu: 1 Ölü 1 Yaralı
KAYNAK: İhlas Haber Ajansı

Karabük-Yenice karayolu üzerinde, Soğuksu Mahallesi mevkiinde meydana gelen kazada, Arif Bektaş yönetimindeki 78 ABF 925 plakalı otomobil, Karabük istikametine doğru ilerlerken sürücüsünün kontrolünü kaybetti. Otomobil, demir bariyerleri kırarak yaklaşık 5 metreden Filyos Çayına düştü.

Kaza sırasında araçta bulunan sürücü Arif Bektaş ve eşi Seher Bektaş yaralandı. Olay yerine sevk edilen polis, AFAD, itfaiye ve sağlık ekipleri hızla müdahale ederken, bölgede bulunan gençler de suya atlayarak araçtaki yaralıları kurtarmak için büyük çaba harcadı. Çift, ekiplerin yardımıyla araçtan çıkarılarak Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Arif Bektaş Kurtarılamadı

Yaralı olarak hastaneye kaldırılan sürücü Arif Bektaş, tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Eşi Seher Bektaş'ın ise tedavisi devam ediyor. Kaza haberini alan çiftin oğlunun olay yerine gelerek yaşadığı acı dolu anlar çevredeki vatandaşları derinden etkiledi.

Olayla İlgili Soruşturma Sürüyor

Kaza sonrası başlatılan soruşturma devam ediyor. Yetkililer, kazanın kesin sebebini belirlemek için incelemelerde bulunuyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İngiltere Dış İstihbarat Servisi Başkanı: Gardımızı Düşüremeyiz

İngiltere Dış İstihbarat Servisi Başkanı: Gardımızı Düşüremeyiz