Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş İzmit'te 92 Yaşındaki Kadın Balkondan Düşerek Hayatını Kaybetti

İzmit'te 92 Yaşındaki Kadın Balkondan Düşerek Hayatını Kaybetti

İzmit'te 5. kattaki evinin balkonundan düşerek hayatını kaybeden 92 yaşındaki Nebahat Altıparmak'ın cenazesi, otopsi işlemleri tamamlandıktan sonra ailesine teslim edildi. Altıparmak'ın hava almak için balkona çıktığı ve dengesini kaybederek düştüğü öğrenildi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
İzmit'te 92 Yaşındaki Kadın Balkondan Düşerek Hayatını Kaybetti
KAYNAK: İHA

İzmit'in Turgut Mahallesi'nde yer alan Kadı Bayırı Sokak'ta gece saatlerinde üzücü bir olay yaşandı. 92 yaşındaki Nebahat Altıparmak, yaşadığı apartmanın 5. katındaki balkondan düşerek ciddi şekilde yaralandı. Olayın ardından çevredeki vatandaşlar, hemen polis ve sağlık ekiplerine haber verdi.

Kısa sürede olay yerine ulaşan sağlık ekipleri, yerde yaralı olarak bulunan yaşlı kadına ilk müdahaleyi yaptı ve hemen hastaneye götürdü. Ancak tüm çabalara rağmen Nebahat Altıparmak hayatını kaybetti.

Hava Almaya Çıkmıştı

Nebahat Altıparmak, torunuyla birlikte yaşıyordu. Olayın ardından yapılan incelemelerde, yaşlı kadının hava almak için balkona çıktığı ve bu sırada dengesini kaybederek düştüğü belirtildi.

Cenaze İşlemleri Tamamlandı

Nebahat Altıparmak'ın otopsi işlemleri tamamlandıktan sonra cenazesi ailesine teslim edildi. 2 çocuk annesi olan kadının cenazesi, Kadıbayırı Camii'nde kılınacak namazın ardından toprağa verilecek.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Adana'da polis 'Dur' ihtarına uymayan motosikletliye çarptı

Adana'da polis 'Dur' ihtarına uymayan motosikletliye çarptı