Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Asayiş Isparta Eğirdir Gölü'nden el bombaları çıkarıldı

Isparta Eğirdir Gölü'nden el bombaları çıkarıldı

Isparta'daki Eğirdir Gölü'nde el bombaları bulunmuştu. İstanbul Deniz Kuvvetleri Komutanlığından gelen ekip, el bombalarını gölden çıkararak imha edilmek üzere çıkardı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Isparta Eğirdir Gölü'nden el bombaları çıkarıldı
KAYNAK: İHA

Isparta'nın Eğirdir ilçesinde, Eğirdir Gölü'nde 7 adet el bombası bulundu. İstanbul Deniz Kuvvetleri Komutanlığı'ndan gelen ekip, el bombalarını gölden çıkararak imha edilmek üzere Eğirdir Dağ Komando Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanlığı'na götürdü. Olay, Eğirdir'in Babasultan mevkiinde gerçekleşti.

Göl Kenarında Patlayıcı Maddeler Bulundu

23 Haziran'da göle yüzmek için giren bir vatandaş, göl kıyısında patlayıcı madde olduğunu fark ederek hemen ihbarda bulundu. İhbar üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Yapılan incelemeler sonucunda gölde 7 adet el bombası olduğu tespit edildi. Bombalar, İstanbul Deniz Kuvvetleri Komutanlığından gelen ekipler tarafından güvenli bir şekilde gölden çıkarıldı.

A W233973 03

Emniyet Güçleri Güvenlik Önlemleri Aldı

El bombalarının çıkarılması sırasında emniyet güçleri çevrede geniş güvenlik önlemleri aldı. Bombalar, imha edilmek üzere Eğirdir Dağ Komando Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanlığına götürüldü.

Aynı Bölgede Daha Önce de El Bombaları Bulunmuştu

Geçtiğimiz ay içerisinde de aynı bölgede 7 adet el bombası bulunmuştu. O zaman da İstanbul Deniz Kuvvetleri Komutanlığından gelen ekipler, bombaları imha edilmek üzere Eğirdir Dağ Komando Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanlığına götürmüştü.

A W233973 02

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
SGK resmen duyurdu! Rapor alan çalışanlar dikkat!

SGK resmen duyurdu! Rapor alan çalışanlar dikkat!