Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Asayiş Gaziantep'te CHP Milletvekili Melih Meriç'e Silahlı Tehdit

Gaziantep'te CHP Milletvekili Melih Meriç'e Silahlı Tehdit

Gaziantep'in Nizip ilçesinde fıstıkçıların sorunlarını dile getiren CHP Gaziantep Milletvekili Melih Meriç'in konuşması sırasında bir şahıs havaya ateş açtı. Şahsın müdahalesi korumalar tarafından engellendi ve polis tarafından gözaltına alındı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Gaziantep'te CHP Milletvekili Melih Meriç'e Silahlı Tehdit
KAYNAK: İHA

Gaziantep'in Nizip ilçesinde fıstık fiyatlarına tepki gösteren çiftçiler, traktörleriyle konvoy oluşturarak Fıstıkçılar Sitesi'nde toplandı. Çiftçilere destek vermek amacıyla bölgeye gelen CHP Gaziantep Milletvekili Melih Meriç, konuşma yaptığı sırada beklenmedik bir olayla karşılaştı.

Milletvekili Meriç'in konuşması sırasında, muhtar olduğu iddia edilen bir şahıs, "Kimseyi konuşturmam" diyerek silahını çekti ve havaya ateş etti. Şahıs, Meriç'in yaklaşık 5 metre yakınına kadar geldi. Durumu fark eden korumalar, hemen müdahale ederek şahsı etkisiz hale getirdi.

Şahıs Gözaltına Alındı

Olay yerine gelen polis ekipleri, silahlı şahsı gözaltına aldı. Olayla ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlatıldı. Milletvekili Melih Meriç ve çevresindekiler, olayın ardından güvenlik önlemleri altında bölgeden ayrıldı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Alanya’da Ata Tohumu Seferberliği: 18 Yerli Tohum Tespit Edildi

Alanya’da Ata Tohumu Seferberliği: 18 Yerli Tohum Tespit Edildi