Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Asayiş Eski Bakan Abdüllatif Şener'in Oğlu Bedirhan Şener Adli Psikiyatri Hastanesinde Gözetim Altında

Eski Bakan Abdüllatif Şener'in Oğlu Bedirhan Şener Adli Psikiyatri Hastanesinde Gözetim Altında

Eski bakan Abdüllatif Şener’in oğlu Bedirhan Şener, anneannesi Leyla Çetiner’i silahla rehin aldıktan sonra öldürdü. Şener’in cezai ehliyetinin belirlenmesi için Bilkent Şehir Hastanesi'nde gözlem altında tutuluyor.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Eski Bakan Abdüllatif Şener'in Oğlu Bedirhan Şener  Adli Psikiyatri Hastanesinde Gözetim Altında
KAYNAK: İHA

31 Temmuz akşam saatlerinde Çankaya'da meydana gelen trajik olayda, eski bakanlardan Abdüllatif Şener’in oğlu Bedirhan Şener, anneannesi Leyla Çetiner’i silahla rehin aldıktan sonra öldürdü.

Olayın ardından gözaltına alınan Bedirhan Şener, Bilkent Şehir Hastanesi Yüksek Güvenlikli Adli Psikiyatri Hastanesi'ne sevk edildi. Şener’in cezai ehliyetinin olup olmadığının belirlenmesi için detaylı bir inceleme başlatıldı.

Şener’in Psikiyatrik Durumu İnceleniyor

Bedirhan Şener’in akli dengesinin yerinde olup olmadığının tespit edilmesi amacıyla adli tıp doktoru tarafından muayene edildiği ve Bilkent Şehir Hastanesi'nde gözlem altında tutulmasına karar verildiği bildirildi. Şener hakkında, adli kontrol ve yurt dışı yasağı uygulandı. Ayrıca, evinde yapılan aramada çok sayıda psikiyatri ilacı bulundu. Şener’in tedavi edilebilir bir ruhsal rahatsızlığı olup olmadığına dair raporun ardından, hukuki durumunun değerlendirileceği ifade edildi.

Abdüllatif Şener’in Açıklaması

Eski bakan Abdüllatif Şener, sosyal medya hesabından olayla ilgili açıklamalarda bulundu. Şener, olay anında eşinin ve annesinin Bedirhan’ın evine gittiklerini, kendisinin arabayı park etmekle meşgul olduğu sırada eşinin ve annesinin Bedirhan’ın dairesine çıkıp zili çaldığını belirtti. Şener, Bedirhan’ın kapıyı açar açmaz ateş açtığını ve bu müessif olayın meydana geldiğini ifade etti. Ayrıca, eşinin kanser tedavisi gördüğünü ve medyada yer alan yorumlara üzüldüğünü belirterek, ailenin bu zor günlerinde saygı gösterilmesini talep etti.

Ne Olmuştu?

Bedirhan Şener ile anneannesi Leyla Çetiner arasındaki tartışma, Meneviş Sokak’taki evlerinde büyüyerek silahlı bir çatışmaya dönüştü. Tartışma sırasında Bedirhan Şener, anneannesini tabancayla rehin aldı ve polise ihbarı Abdüllatif Şener yaptı. Olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri, Çetiner’in ağır yaralı olduğunu ve yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybettiğini bildirdi. Bedirhan Şener, polis tarafından gözaltına alındı ve olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kira kontratları artık e-Devlet'ten: Yıl sonuna kadar online yapılabilecek

Kira kontratları artık e-Devlet'ten: Yıl sonuna kadar online yapılabilecek