Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Düzce'de Otobüs Ve Otomobile Çarpan Tır Bir Başka Otomobilin Üzerine Devrildi

Düzce'de Otobüs Ve Otomobile Çarpan Tır Bir Başka Otomobilin Üzerine Devrildi

Düzce'de makarna yüklü bir tır, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu otobüs ve otomobile çarparak başka bir otomobilin üzerine devrildi. Kazada bir kişi yaralandı ve İstanbul istikameti trafiğe kapandı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Düzce'de Otobüs Ve Otomobile Çarpan Tır Bir Başka Otomobilin Üzerine Devrildi
KAYNAK: İHA

Düzce'de makarna yüklü bir tır, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu otobüs ve otomobile çarptıktan sonra başka bir otomobilin üzerine devrildi. Kazada bir kişi yaralandı.

Kaza, Bolu Dağı İstanbul istikameti Darıyeri Hasanbey Köyü mevkiinde meydana geldi. Bolu’dan Sakarya istikametine seyir halinde olan E.U.K. yönetimindeki 34 CZF 847 plakalı Mercedes marka tır, direksiyon hakimiyetini kaybederek önce V.O. idaresindeki 51 ACF 797 plakalı Ford marka otomobile, ardından A.T. idaresindeki 06 VT 387 plakalı Mercedes marka otobüse çarptı. Çarpışmanın etkisiyle tır, A.C. idaresindeki 07 MAS 11 plakalı otomobilin üzerine devrildi.

6-128

Tırın Altında Kalan Otomobil Sürücüsü 1,5 Saat Sonra Kurtarıldı

İstanbul istikametinin trafiğe kapanmasının ardından olay yerine sağlık, polis, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Tırın altında kalan otomobildeki sürücü, yaklaşık 1,5 saat süren kurtarma çalışmaları sonucunda sıkıştığı yerden çıkarıldı. Yaralı sürücü, ambulansla hastaneye kaldırılırken, yol tek şeritten trafiğe açıldı. Tırın kaldırma çalışmalarına başlandığı bildirildi.

Düzce Feci̇ Kaza

Düzce Feci̇ Kaza3

Düzce Feci̇ Kaza2

Düzce Feci̇ Kaza4

5-194

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Tünektepe Teleferik Kazası’nda İkinci Duruşma

Tünektepe Teleferik Kazası’nda İkinci Duruşma