Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Asayiş Çorum Sungurlu'da Trafik Kazası: Polis Memuru ve Eşi Hayatını Kaybetti

Çorum Sungurlu'da Trafik Kazası: Polis Memuru ve Eşi Hayatını Kaybetti

Sungurlu'da kontrolden çıkan otomobilin refüje devrilmesi sonucu polis memuru Kahraman Kudu ve eşi Filiz Kudu hayatını kaybetti, 2 çocukları ise yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Çorum Sungurlu'da Trafik Kazası: Polis Memuru ve Eşi Hayatını Kaybetti
KAYNAK: İhlas Haber Ajansı

Çorum’un Sungurlu ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, polisin kontrolündeki otomobil refüje çarparak devrildi. Kazada, Giresun Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polis memuru Kahraman Kudu (51) ve eşi Filiz Kudu hayatını kaybetti, çocukları ise yaralandı.

Kaza, Kırıkkale-Çorum istikametinde seyreden 55 AKY 625 plakalı otomobilin sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle meydana geldi. Araç, refüjdeki rögar kapağına çarparak kontrolden çıktı ve devrildi. Kazanın ardından çevredeki sürücülerin ihbarıyla olay yerine polis, jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Anne ve Baba Hayatını Kaybetti

Kazada, Giresun Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polis memuru Kahraman Kudu ve Giresun Valiliği'nde çalışan eşi Filiz Kudu olay yerinde yaşamını yitirdi. Çiftin kızları Elif Su (8) ve Berin Su (6) ise yaralanarak Sungurlu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

İzin Dönüşü Yolculuk Son Buldu

Kudu çiftinin, yıllık izinden sonra görev yerleri Giresun'a dönerken kaza yaptıkları öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı ve ekipler kaza yerinde incelemelerini sürdürüyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Adana'da duraktaki evlilik ilanı görenleri şaşırttı

Adana'da duraktaki evlilik ilanı görenleri şaşırttı